INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

ANTWERP - CLUB BRUGGE // Ladislau Bölöni, surprins: „Mi se pare ciudat stresul de la echipa mea” » Se știe cine l-ar putea înlocui

Articol de - Publicat vineri, 08 noiembrie 2019 21:04

Ladislau Boloni (66 de ani) riscă să fie demis dacă nu câștigă duminică meciul cu Brugge. Potrivit Het Nieuwsblad, Marc Wilmots ar fi favorit pe lista patronului Paul Gheysens 

Pentru Loți Bölöni, situația e critică la Antwerp. După o singură victorie în ultimele șase etape (două înfrângeri și trei egaluri), a ajuns pe locul 7, în afara zonei de play-off. Și, dacă nu câștigă mâine meciul cu Bruges, riscă să fie demis. 

„Acest pericol e parte din meseria noastră. Antrenorul trece de multe ori prin asemenea momente”, a declarat Bölöni la conferință. 

„Sunt îngrijorat de lipsa de stabilitate în apărare şi de fragilitatea mentală a echipei noastre. E dificil de înțeles. Când aud jucătorii în vestiar, la pauză, simt încredere. Pe teren, încrederea dispare. Mi se pare ciudat stresul care îi domină pe băieții mei” - Ladislau Boloni

Potrivit cotidianului flamand Het Nieuwsblad, Marc Wilmots, fostul selecţioner al Belgiei, acum la naționala Iranului, ar fi favorit pentru a-l înlocui pe Bölöni la Antwerp.  

VEZI ȘI:

VIDEO Laurențiu Reghecampf e pe făraș la Al Wasl, dar și-a găsit deja un nou job: „Reprezintă modelul de bărbat definit prin succes și eleganță”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
tipsy
tipsy  •  08 Noiembrie 2019, 23:52

Daca il demit din cauza rezultatelor, sunt ***. O fi si mare echipa Antwerp. Ei se bateau la retrogradare si Boloni i`a dus in cupele europene, se califica si in grupe daca nu avea un ghinion. teribil. Iar acum nu sunt in vreo mare criza.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează