INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Anunț de ultimă oră în Rusia! Ce s-a întâmplat cu transferul lui Dan Petrescu la Kuban » Site-ul oficial al clubului anunță ceva, impresarul românului altceva

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2016 16:13

Kuban Krasnodar nu a ajuns până la urmă la un acord cu Dan Petrescu, chiar dacă formația rusă anunțase mutarea pe site-ul oficial.

Negocierile dintre cele două părți s-au oprit după ce românul ar fi cerut o clauză care nu putea fi suportată de conducerea clubului.

" Dan Petrescu a insistat ca, în cazul în care colaborarea se va încheia prematur, să fie recompensat cu salariul până la finalul contractului de doi ani, indiferent cât ar fi lucrat la clubul nostru. Considerăm că este inacceptabil ce ne-a cerut!", scrie în comunicatul de pe site-ul clubului.

Faptul că mutarea a picat este cât se poate de surprinzător, mai ales că relațiile dintre Dan Petrescu și conducerea celor de la Kuban erau cât se poate de strânse.

Impresarul lui Dan Petrescu susține contrariul 

Nicolae Pârnău a discutat cu presa rusă și anunță că de mâine Dan Petrescu se prezintă la antrenamentele echipei. 

"Au fost negocieri serioase pentru că nu puteam accepta orice contract. Antrenorul Dan Petrescu este foarte mulţumit de rezultatul negocierilor, iar de mâine s-ar putea prezenta deja la noul său loc de muncă" a spus agentul Nicolae Pârnău, pentru Sport-Express

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dorins
dorins  •  14 Iunie 2016, 21:43

Sper să aștepte naționala.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  14 Iunie 2016, 16:52

...ce hot!!!...tocmai la rusi vroia sa le dea teapa ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează