INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACS ȘIRINEASA

Anunț important făcut despre un român din Anglia: "Anul viitor poate face pasul la prima echipă"

Articol de - Publicat vineri, 11 mai 2018 12:27

Antrenorul Cristian Dulca și-a condus echipa ACS Șirineasa către promovarea în eșalonul secund cu câteva etape înaintea finalui de sezon în Liga a III-a.

Tehnicianul mai are un motiv de bucurie departe de țară, în Marea Britanie, unde evoluează fiul său. ”Marco a trecut cu bine peste acel eșec al naționalei Under 19 la Turul de calificare de la Ploiești. A obținut titlul la Under 19 cu Swansea unde a avut o contribuție importantă”, a punctat Dulca senior.

Prima grupare a galezilor este ca și retrogradată în Liga a II-a engleză. ”Pe de o parte îmi pare rău de retrogradare, dar pe de alta mă gândesc că Marco va avea mai multe șanse în eșalonul secund să intre la prima echipă”, a precizat Cristian Dulca.

Tehnicianul are contract cu actuala sa grupare, ACS Șirineasa, până pe 30 iunie, dată până la care va lua o decizie în privința continuității pe banca tehnică a formației care evoluează ca gazdă pe stadionul din Petroșani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează