INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Anunț oficial în privința lui Stanciu după încă un meci dezamăgitor în Belgia! Managerul echipei a spus TOT

Getty / Guliver Images
Getty / Guliver Images

Articol de GSP - Publicat marti, 11 aprilie 2017 09:34

Evoluțiile lui Nicolae Stanciu de la Anderlecht țin capul de afiș al presei din Belgia. Fotbalistul român care a costat-o pe Anderlecht 10 milioane de euro nu s-a ridicat la pretențiile pe care șefii clubului le au.

Pentru moment nu se pune problema ca Stanciu să plece, lucru garantat de managerul echipei, Herman Van Holsbeeck.

"Eu cred că şi-a dat seama că diferenţa dintre fotbalul din România şi cel din Belgia este enormă. La Steaua, erau Stanciu şi alţi 10 jucători, dar el a jucat bine şi la echipa naţională. Are un potenţial uriaş şi va arăta asta în anii următori.

Vă va arăta de ce s-au plătit atâţia bani pe el. Dacă am fi nevoiţi să-l vindem pe două milioane de euro, ar însemna că este un eşec, dar în general noi nu vindem rău", a declarat Herman Van Holsbeeck, potrivit voetbalnieuws.be.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  13 Aprilie 2017, 08:51

E un jucator emotiv. Are probleme cu sinele. De aici starea de inhibare in momentul in care intra pe teren. La Steaua echipa 'trecea' peste momentele lui de cadere (specific romanesc). Acolo, echipa te 'curata' daca nu esti turat la meci si starea de neincredere creste exponential. Uita sa joace.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  11 Aprilie 2017, 13:42
Postat de fcsb.86 pe 11 Aprilie 2017, 11:25

Acest Herman Van Holsbeeck mai bine isi vede de echipa si campionatul lui. Istoria ne arata ca am eliminat echipele din Belgia cam din toate competiile unde i-am prins. Deci? Unde este diferenta aia de care vorbeste? Insinuari de 2 lei. Stanciu juca altceva la Steaua, acolo nu joaca? Pai este vina antrenorului. Cat a fost la Steaua a facut meciuri foarte bune in cupele europene, sau nici alea nu sunt peste campionatul Belgiei? Of... astia sunt si peste Premier League.

Da clono . ...dreptate, in campionatul romanesc sunt aceleasi salarii, investiții, infrastructura, etc ca in Belgia. Ba chiar ii intrecem. Stai jos. Ai o minte de om crescut la tara

danirovl
danirovl  •  11 Aprilie 2017, 13:27

E si mare diferenta intre campionatul romanesc si ala belgian:))))ce o fi asteptat asta...sa cumpere vreun messi cu 7 mil!?!?!?...sa dea vreo 2 goluri pe meci!!!mare echipa si andrlcht asta daca asta e cel mai scump transfer al lor din istorie:))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează