INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RETRAGERE

Anunțul făcut de unul dintre cei mai constanți atacanți români: "În vară cred că mă retrag"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 18:01

Gigel Bucur este de 7 ani la Kuban Krasnodar, iar acum este în ultimele 6 luni de contract. Atacantul de 35 de ani se gîndește să își încheie cariera în vară.

"Cu siguranță după ce voi termina în Rusia, îmi trebuie o vacanță de, cred eu, de vreun an de zile și, probabil în perioada asta de 1 an de zile, de relaxare, o să-mi dau seama și în ce direcție o să mă îndrept.

Deocamdată vreau să mă gîndesc doar la aceste 6 luni pe care le mai am acolo. După care o să vad, o sa trag linie in funcție și de cum o să mă simt fizic", a spus Gigel Bucur pentru Dolce Sport.

3 echipea bifat Gigel Bucur în cariera lui: Sportul, Poli Timișoara și Kuban Krasnodar

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
plischi
plischi  •  08 Ianuarie 2016, 06:55

mai traieste gigel bucur?!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  07 Ianuarie 2016, 18:42

...foarte bine ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează