INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Anunţul unui fotbalist român: "Am primit cîteva oferte din Serie A"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2015 18:14

Constantin Nica, fundaşul dreapta în vîrstă de 22 de ani al Atalantei care a fost împrumutat sezonul trecut la Cesena, a vorbit azi despre viitorul său.

"La Cesena n-am avut parte de multe meciuri, dar am avut un antrenor bun, mi-a explicat multe, am plecat mulţumit de acolo. Acum, la Atalanta, ne vom reuni 40 de jucători, dintre care 5 sau 6 vor fi pe postul meu. Va fi o bătălie grea în cantonament, cînd se face lotul pentru sezonul următor.

Eu cred că deja am prins experienţa necesară să joc în Serie A fără probleme. Am avut momente grele după 3-4 luni în Italia, cînd am văzut că mă antrenez bine, dar nu aveam meciuri în picioare, nu eram apreciat. În schimb eram apreciat de colegi.

Am primit şi cîteva oferte din Serie A, dar eu vreau să mă întorc la Atalanta, ţin la acel club", a spus Nica la Dolce Sport.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
blade_mrn
blade_mrn  •  12 Iunie 2015, 01:12

oferte poate din serie b...sigur nu prinde lotul la atalanta

4patraulea
4patraulea  •  11 Iunie 2015, 20:26
Postat de cuccci pe 11 Iunie 2015, 19:16

nu vreau să fiu răutăcios, dar cum a putut să fie un antrenor bun și cum a putut jucătorul să plece mulțumit de acolo, dacă A.C. Cesena, echipă la care era împrumutat, a retrogradat de pe penultimul loc. Plus că, după cum însuși el a spus, nici nu prea a jucat...

pana azi, n-am auzit in viata mea de asta, ai dreptate 100%, despre *** ce sa mai zici, ca de la "folbalist" la "ziarist"...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

costibb
costibb  •  11 Iunie 2015, 19:55

dupa ce am vazut poza,am crezut ca va referiti la nila :))))))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close