INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONTRACT

Are 3 campionate cu Steaua și a semnat pe 2 ani: "A avut evoluţii entuziasmante"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 11:55

Ajuns în vară la Pogon Szczecin, Cornel Râpă a impresionat în prima ligă din Polonia, jucând 16 partide.

Şefii echipei sunt extrem de încântaţi de randamentul fundaşului dreapta, iar acesta a semnat prelungirea contractului, urmând să joace la Pogon încă 2 ani, potrivit impresarului său, Bogdan Apostu.

"Cornel Râpă a semnat prelungirea contractului cu Pogon Szczecin pentru încă 2 sezoane. Această prelungire arată respectul celor de la Pogon pentru Cornel, dupa ce acesta a avut evoluţii entuziasmante, fiind ales de mai multe ori în echipa etapei şi cel mai bun fundaş dreapta al campionatului, conform index-ului InStat" Bogdan Apostu pe Facebook

Râpă, 27 de ani, a mai jucat de-a lungul carierei la Oţelul şi Steaua şi este cotat la 700.000 de euro de transfermarkt.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bufnila
bufnila  •  29 Martie 2017, 14:12

Nu are nici un campionat cu Steaua. CU *** Becali poate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează