INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Artem Milevski, surprins de plecarea lui Lucescu de la Șahtior: "E o legendă" » Despre ce internațional român spune: "E ca un robot"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2016 22:44

Artem Milevski a vorbit despre plecarea lui Mircea Lucescu la Șahtior Donețk. Atacantul Concordiei Chiajna nu l-a uitat nici pe Răzvan Raț, despre care a avut numai cuvinte de laudă. 

"Mircea este o legendă şi sunt un mare fan al lui. Am jucat de multe ori împotriva lui şi este cu adevărat o personalitate.

Este o surpriză că a plecat după atâția ani şi atâtea titluri cu Şahtior", a declarat Milevski pentru DigiSport.

...despre Raț: "Este un jucător excelent. Am fost pe teren în meciuri incredibile şi este foarte bun. E ca un robot, aleargă încontinuu. Tot timpul".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Mai 2016, 08:58

Milevski...da...un mare jucator ...spune si el cuvinte frumoase despre romani ...care i au dat o paine acum pe sfarsit de cariera ...

para.para
para.para  •  27 Mai 2016, 01:24

Atat de profesionist este ziarul de casa a fcsb-ului, incat nici dupa 6 luni de romanika n-are nici o poza cu Milevski in tricoul Concordiei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează