INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EUROPA LEAGUE

Ascensiune fulminantă: Stanciu, peste Pogba și Mkhitaryan într-un clasament cu 100 de fotbaliști alcătuit de UEFA!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 14 martie 2017 11:24

Nicolae Stanciu a înregistrat una dintre cele mai mare ascensiuni în clasamentul jucătorilor din Europa League, realizat de UEFA pe baza statisticilor.

Mijlocașul român a urcat 16 poziții, până pe locul 27, din 100 de fotbaliști care alcătuiesc topul, peste jucători precum Paul Pogba, Hernikh Mkhitaryan sau De Rossi.

Alături de Stanciu, cele mai importante ascensiuni din această săptămână au fost ale lui Christoph Jallet (Olympique Lyon), Andreas Christensen (Borussia Monchengladbach), RAlf Fahrmann (Schalke) și Vincent Aboubakar (Beșiktaș).

Cum se alcătuiește topul?

Este urmărită performanța fotbaliștilor atât în Europa League, cât și în competițiile interne, iar informațiile sunt luate în considerare începând cu data de 1 iulie 2016.

Datele culese pentru fiecare jucător sunt reprezentative pentru postul pe care acesta evoluează, iar categoriile sunt următoarele: portari, fundași laterali, fundași centrali, mijlocași defensivi, mijlocași centrali, mijlocași ofensivi, mijlocași laterali și atacanți.

Cu cât meciul este mai recent, cu atât datele din partida respectivă valoarează mai mult.

top 5

Nabil Fekir (Olympique Lyon)
Alexandre Lacazette (Olympique Lyon)
Edin Dzeko (AS Roma)
Federico Fazio (Federico Fazio)
Lars Stindl (Borussia Monchengladbach)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
frankiwild
frankiwild  •  14 Martie 2017, 13:38

Federico Fazio (Federico Fazio) - - Postacu de serviciu hai sa vedem cine ajunge primu tu sau aia de zic ca sunteti de la spiru ahaha

frankiwild
frankiwild  •  14 Martie 2017, 13:37

Pai si cu Federico ala de pe 4 cum e treaba ? Si-a facut echipa el centreaza el da cu capu ? in ce campionat joaca la Vatican ?

sosetele_de_fier90
sosetele_de_fier90  •  14 Martie 2017, 12:26

Am inteles ca si Torje se afla intr-un top 10.000 al celor mai buni jucatori care stau mai mult pe banca de rezerva.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează