INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

Avertisment clar pentru românii de la Sparta Praga: "Ar fi o tragedie dacă nu se întâmplă asta"

FOTO: Twitter Sparta Praga
FOTO: Twitter Sparta Praga

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2018 18:16

Nicolae Stanciu, 24 de ani, mijlocașul celor de la Sparta Praga, a vorbit despre modul în care s-a acomodat la noua sa echipă și obiectivul clar trasat de conducerea echipei cehe.

"A fost un început destul de bun pentru mine. Într-adevăr, obiectivul nostru este locul 2. Avem o luptă grea, pentru că Slavia Praga are 3 puncte în fața noastră. Sper că la finalul sezonului vom prinde locul 2 și ne vom califica în preliminariile Champions League.

Din această iarnă, sper ca echipa să arate mai bine. În vară au fost aduși 11 jucători noi și un antrenor nou, dar s-au ratat toate obiectivele în primele șase luni. Nu ne rămâne decât să ne batem pentru locul 2. Ar fi o tragedie să nu prindem locul 2. Cei de aici mi-au spus că nu sunt obișnuiți să fie pe poziția pe care suntem acum.

M-am acomodat foarte repede. N-a fost o problemă. Directorul sportiv și antrenorul m-au dorit, grupul m-a primit foarte bine. Mă simt ca acasă aici. 

Cehia și România sunt două campionate asemănătoare, din ce am văzut până acum. Toate echipele sunt foarte puternice fizic și aleargă foarte mult. Noi suntem cei mai dezavantajați, nu avem echipă cu o forță extraordinară, dar avem echipa cu cea mai mare calitate tehnică din Cehia", a declarat Stanciu, la TV Telekom Sport.

Stanciu a fost achiziționat în această iarnă de Sparta Praga de la Anderlecht. La Sparta mai evoluează alți doi români, Bogdan Vătăjelu și Florin Niță.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează