INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LUCESCU ACCIDENT AUTO

Beşiktaş alături de Mircea Lucescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 ianuarie 2012 14:08

Clubul Beşiktaş Istanbul îi urează, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, însănătoşire grabnică tehnicianului Mircea Lucescu, care a antrenat echipa turcă în perioada 2002-2004, înainte de a pleca la Şahtior Doneţk.

"Am aflat cu tristeţe că fostul nostru antrenor Mircea Lucescu a suferit un accident rutier. Îi transmitem urările noastre de însănătoşire grabnică lui Mircea Lucescu, care după accidentul suferit în capitala României, Bucureşti, a fost transportat la spital", se menţionează în comunicatul clubului turc.

Mircea Lucescu a cîştigat cu Beşiktaş campionatul Turciei în 2003 şi a ajuns cu această echipă pînă în sferturile de finală ale Cupei UEFA, în sezonul 2002/2003.

Citeşte şi: Află ce scrie în fişa de internare a lui Mircea Lucescu! Rinat Ahmetov vine mîine la Bucureşti

Citeşte şi: Răzvan Raţ şi medicul lui Şahtior au sosit la Bucureşti pentru a fi alături de Lucescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
catzulinho
catzulinho  •  07 Ianuarie 2012, 16:31

Este extraordinar cum se manifesta lumea din toate colturile lumii pt acest om. Dl Lucescu, a crescut inima in mine pt a 2-a oara...totusi, preferam sa fie datorita unui lucru pozitiv precum a fost prima oara cu Europa League, insa asta este .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează