INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Bicfalvi a rămas liber de contract: "Am refuzat de două ori Steaua"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 17:17

Eric Bicfalvi este liber de contract după ce și-a reziliat contractul cu Liaoning Whowin. Mijlocașul nu duce lipsă de oferte și spune că are ceva propuneri din Europa, dar și din China.

Fotbalistul de 27 de ani a explicat cum a ajuns să-și rezilieze contractul cu formația chineză după doar 7 luni și a vorbit și despre despărțirea de Steaua din urmă cu 3 ani și jumătate.

"Este adevărat, mi-am reziliat contractul cu echipa din China, dar n-am fost dat afară, cum s-a scris. Văd că eu mereu sînt dat afară. Așa s-a scris și după ce am plecat de la Steaua. Pe Steaua am refuzat-o de două ori pentru prelungirea contractului! Dar s-a spus că am fost dat afară sau că nu mi s-a oferit prelungirea contractului! Eu am acasă două contracte de la ei!

Sincer, am ceva oferte, dar nu e bine să le zic exact. Am oferte din Europa, una de la arabi și o alta de la o echipă din China. Cu Ucraina doar doar discuții, nimic concret deocamdată", a declarat Eric Bicfalvi la Digisport.

Bicfalvi a explicat care au fost condițiile contractuale pe care le-a avut la chinezi. "Cînd am ajuns în China, au zis că au nevoie de mine. Acum, mi-au zis că plătesc un contract care pentru ei e cel mai mare și că depășește cu mult bugetul echipei. În contract este o clauză care zice că dacă nu trag în anul 2016 pentru primele 5-6 locuri, ei nu pot plăti în continuare acest salariu.

Am fost anunțat și atît. Am pus și eu o clauză, că nu se poate totuși rupe așa contractul. Deci sînt două clauze, una a lor și una a mea, care se bat cap în cap. Ei au dreptul să renunțe la mine, dar au uitat ca trebuie să semnez și eu. Acum ei mi-au dat voie prin hîrtia lor sa fiu liber, să semnez cu cine vreau. Cu banii sînt la zi, mi-am luat toți banii de la ei. Am avut un contract de două milioane de dolari pentru un an și jumătate", a adăugat Bicfalvi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  23 Ianuarie 2016, 11:01

stim bicfalvi,tu ai avut contract si de la barca :)) mare caracter si tu

10153176055882210
Musty Cersamba  •  22 Ianuarie 2016, 23:27

Mare fotbalist

zidane92
zidane92  •  22 Ianuarie 2016, 18:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează