INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Bilă neagră în CV-ul lui Rednic » Mouscron e foarte aproape de retrogradare după o nouă înfrângere drastică

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 februarie 2017 22:28

Mouscron, echipa antrenată de Mircea Rednic, a suferit o nouă înfrângere în campionatul Belgiei și se apropie cu pași repezi de retrogradare.

Formația "Puriului"  a pierdut pe terenul lui Gent, scor 1-3, ajungând la cea de-a patra înfrângere consecutivă în campionat.

Cu două etape înainte de final, Mouscron se află pe ultimul loc, cu 18 puncte, la 4 lungimi de Westerlo, ocupanta primului loc de deasupra liniei.

În sistemul din Belgia, o singură echipă retrogradează direct în liga a doua, ocupantele locurilor 7-15 disputând un mini-campionat asemănător celui din România

În ultimele două etape, Mouscron va juca cu Standard Liege, pe teren propriu, și în deplasare cu Kortjirk.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  27 Februarie 2017, 10:43

De cand a ajuns in Belgia doar la 'vale' i-a mers. Daca l-a batut si Gent la scorul asta, e clar.

1737160896507567
Sorin Dumitrescu  •  27 Februarie 2017, 06:46

Rednic, un antrenor expirat!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează