INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Bogdan Stancu şi Liviu Antal pier pe barba lor! Ce decizie uluitoare a luat preşedintele lui Genclerbirligi

Foto: genclerbirligi.org.tr
Foto: genclerbirligi.org.tr

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 noiembrie 2014 16:31

Preşedintele lui Genclerbirligi, formaţie la care evoluează Bogdan Stancu şi Liviu Antal, Ilhan Cavcav, a declarat că fotbaliştilor ar trebui să li se interzică să-şi lase barbă şi că el a decis ca la gruparea sa orice jucător care nu respectă această decizie să fie amendat.

Acesta a precizat pentru agenţia de presă Dogan, citată de Mediafax, că amenda este de 9.000 de euro. În cazul în care un jucător vine a doua oară cu barbă la un meci, sancţiunea este de 9.000 de euro şi de excludere din lot.

"I-am dat instrucţiuni directorului clubului. I-am spus să scrie un anunţ conform căruia oricine vine la meci cu barbă este amendat cu 25.000 de lire (n.r. 9.000 de euro), iar dacă insistă nu va fi inclus în lot.

Eu am 80 de ani şi mă bărbieresc în fiecare zi. Ce este cu barba aceea a antrenorului de la Beşiktaş (n.r. Slaven Bilici)? Volkan are barbă, Selcuk are barbă, cei de la Beşiktaş au barbă. Ce e aici, e şcoală de religie? Tu faci sport, trebuie să fii exemplu pentru tineri.

Eu am un nepot de 23 de ani şi-şi lasă barbă. Îi spun să o radă şi ştiţi ce-mi răspunde? «Bunicule, toţi sportivii au barbă. Lor de ce nu le ceri să-şi radă barba?»", a explicat Cavcav.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (83)
merace
merace  •  20 Noiembrie 2014, 16:24

Probabil clubul sta rau cu finantele, si batranul Cavcav si-a inventat o noua sursa de venituri! :D hahaha

coodriiin
coodriiin  •  17 Noiembrie 2014, 04:59

Tigergaming offers our clients the fastest payouts online - and we put our money where our mouth is! If we do not pay you within 24 hours, we will give you DOUBLE of your requested cashout amount - Guaranteed ://www.tigergaming.com/promotion/24-hour-payouts-guaranteed

van_daame
van_daame  •  17 Noiembrie 2014, 03:12

Cavcav tată... potoleste-te batrane, ca te vede Barbosu` si-ajungi in Iad!

Vezi toate comentariile (83)
Comentează