INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Boloni, aproape de o revenire în Europa » Negocierile sunt avansate

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iunie 2017 22:15

Ladislau Boloni a fost unul dintre cele mai vehiculate nume pentru a prelua echipa naţională în cazul în care Christoph Daum nu va mai continua la echipa naţională, însă este aproape de a ajunge în Belgia.

Presa belgiană anunţă că Boloni este aproape de a semna o înţelegere cu Antwerp, echipă nou-promovată în prima ligă belgiană. Antrenorul de 64 de ani a antrenat ultima dată în 2015, când a stat pe banca echipei saudite Al-Ittihad. 

Directorul echipei este Luciano D'Onofrio, omul care l-a adus pe Boloni la Standard Liege în 2008. D'Onofrio l-ar fi contactat pe tehnicianul român, care se află în negocieri avansate cu Antwerp.

În cazul în care va ajunge în Belgia, Boloni va juca în prima etapă a noului sezon chiar împotriva lui Anderelecht, echipa lui Stanciu şi Chipciu.

2008-2009este sezonul în care Boloni a câştigat titlul de campion în Belgia, cu Standard Liege

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează