INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Boloni, atacat violent și jignit de un fost jucător: " E atitudinea unuia care nu stă bine psihic! A făcut declarații lașe"

Articol de - Publicat duminica, 10 decembrie 2017 09:33

Ricardo Sa Pinto, actualul antrenor al lui Standard, a reacționat vehement după ce Ladislau Boloni, antrenorul lui Royal Antwerp, a spus despre el că "are un caracter conflictual. Știți care e diferența dintre Dumnezeu și Sa Pinto? Dumnezeu nu vrea să fie Sa Pinto".

În campionatul belgian, Boloni stă bine, chiar foarte bine. Tocmai l-a învins pe Rednic, fostul său coleg de cameră de la "națională", cel care îl egalase pe 29 octombrie la Mouscron în ultimele secunde, 2-2 în minutul 90+2. (Detalii aici)

Și are patru meciuri în șir fără înfrângere, două victorii și două egaluri, menținându-se după 18 etape în Top 6, zona play-off-ului. Total neașteptat pentru o echipă ce a promovat în Pro League după 13 ani.

Ricardo Sa Pinto, actualul antrenor al lui Standard a reacționat într-un interviu din cotidianul portughez Record. "A fost o surpriză absolută. Ca jucător, m-am dedicat total, am jucat și accidentat, întotdeauna cu intenția de a ajuta echipa și de a-l ajuta pe el, care era antrenor la Sporting. Am avut o relație bună, civilizată, iar de atunci ne-am mai întâlnit de două ori, am râs, am vorbit de familie... În fine, totul era normal. Nu înțeleg. E atitudinea unuia care nu stă bine psihic. A făcut declarații iresponsabile, mincinoase, lașe".

"Am jucat zece meciuri ca titular"

Fostul atacant a vorbit despre leziunea suferită în sezonul 2001-2002. "Am evoluat în prima etapă, cu Porto, și m-am accidentat. M-am întors în runda a cincea și, din acea clipă, am avut zece meciuri la rând ca titular, câștigând de opt ori și remizând o dată. După aceea, m-am accidentat grav cu Halmstad, în Cupa UEFA".

La final, s-a întrebat: "Eu, un tip conflictual? Dacă asta înseamnă să fii curajos, serios și să spui lucrurilor pe nume, să lupți pentru ceea ce crezi, pentru a-ți apăra echipa și clubul, atunci nu mă voi schimba niciodată". 

"Când era la Sporting, Bölöni îmi zicea că sunt cel mai important jucător pentru el, vorbeam frecvent. De aceea, sunt stupefiat de reacția lui. De aceste minciuni"Ricardo Sá Pinto, antrenor Standard

Ce a spus Boloni

După 1-1 în confruntarea directă, pe 3 decembrie, lusitanul s-a plâns de stilul ultradefensiv al lui Antwerp, Boloni răspunzându-i acid câteva zile mai târziu, într-o emisiune la televiziunea RTBF.

"Nu vreau să fac glume aici. Voi fi un pic răutăcios. Președintele lui Sporting mi-a zis în 2002: «Suntem campioni, dar am avut un noroc fantastic că Sá Pinto s-a accidentat în prima etapă». Nu pentru că era fotbalist rău, ci pentru că are caracter conflictual. Știți care e diferența dintre bunul Dumnezeu și Sá Pinto? Bunul Dumnezeu nu vrea să fie Sá Pinto".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează