INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Boloni continuă să uimească în Belgia! E pe 3 în campionat: "Pregătirea spartană face diferența"

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2017 09:29

Royal Antwerp, echipa lui Boloni, s-a impus cu 3-0 pe teren propriu de la Zulte Waregem. Boloni, care a trecut în fața lui Mircea Rednic, antrenorul lui Mouscron, pe locul 3, a primit laude pentru victoria lui Antwerp de la antrenorul învinșilor, Francky Dury.

Ladislau Boloni se ține de cuvânt. Cu fiecare etapă care trece, Royal Antwerp arată tot mai bine. Exact așa cum a prognosticat în vară. Duminică seară nu i-a lăsat nicio șansă lui Zulte-Waregem (3-0) și i-a luat astfel locul pe podium lui Mircea Rednic, instalându-se pe 3.

"Mai puternici în dueluri"

Fotbalul pe care-l joacă Antwerp l-a impresionat pe antrenorul învinșilor, Francky Dury. "Boloni mi-a spus că avem o echipă bună, dar i-am replicat că jucătorii lui sunt mai puternici în dueluri. Asta a făcut diferența. Au evoluat cu o adevărată mentalitate de învingători. În primele 25 de minute ne-au sufocat", a admis Dury.

"Pregătirea spartană dă roade"

Iar Gazet van Antwerpen l-a completat: "Pregătirea spartană pe care a impus-o tehnicianul român în vară își arată roadele. Fizic și organizatoric, Antwerp a fost peste adversarul său". Însă Boloni nu e chiar pe deplin mulțumit: "Într-adevăr, am pregătit jocul bine și băieții și-au făcut treaba. Însă au fost și câteva greșeli în defensivă care mi-au dat emoții". 

5 victorii,3 egaluri și 2 eșecuri are Antwerp. E la egalitate de puncte cu Mouscron-ul lui Rednic, 18, dar are golaveraj mai bun: 18-14 față de 18-16 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
christiano0
christiano0  •  16 Octombrie 2017, 11:39

Un mare BRAVO celor 2 antrenori romani din Belgia !!!!!!!

10208967267314720
Dino Alex  •  16 Octombrie 2017, 11:37

Va discreditati singuri : Rednic cand era pe locul 3 nu era asa laudat cum e Boloni. App: cand dai login pe pagina, se da redirect la alt articol . Probabil de aceea sunt multe commenturi "ciudate" pe aici

Vezi toate comentariile (2)
Comentează