INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTWERP - BEVEREN 1-2

Boloni e furios după o nouă înfrângere acasă: "Greșeli de copii, e extrem de frustrant"

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2018 10:09

Antwerp, echipa antrenată de Ladislau Boloni,a pierdut partida disputată pe teren propriu cu Beveren, scor 1-2.

Antwerp nu a mai învins pe ”Bosuil” din 9 decembrie, având doar 3 victorii în 13 meciuri pe teren propriu. E mai ușor să joace în deplasare, unde are șase victorii și patru egaluri în 12 etape. Pe "Bosuilstadion", în fața propriilor suporteri, presiunea e prea mare pentru roș-albi, dificil de suportat.

E ceea ce îl deranjează pe Loți Bölöni: "E extrem de frustrant să nu poți învinge acasă". În 13 runde, numai 3 succese, unul în ultimele opt partide pe "Bosuil". Iar vineri, a pierdut a patra oară, 1-2 cu Beveren, chiar dacă a avut 1-0.

"Am început bine și am deschis scorul logic. Apoi, inexplicabil, deși conduceam, am cedat controlul partidei. Asta nu trebuie să se mai repete", și-a criticat antrenorul jucătorii. "În a doua repriză, n-am fost puternici și am pierdut mereu duelurile. La mijloc a fost problema". 

"Am făcut greșeli de copii. Am văzut prea multă naivitate în jocul nostru"Loți Bölöni, antrenor Antwerp

5
este locul ocupat de Antwerp cu 5 etape înainte de finalul sezonului regulat; primele 6 se califică în play-off-ul pentru titlu și cupele europene

55 de zileau trecut de la ultimul succes al lui Antwerp pe teren propriu: 1-0 cu Mouscron, pe 9 decembrie

Ofsaid la primul gol primit?

În prelungirile primei reprize, Antwerp a fost egalată. După o centrare în careu, Angban a rămas singur, nemarcat, și a înscris pentru Beveren. A fost ofsaid? Dacă, în duelul aerian precedent, coechipierul său atingea mingea (nu se vede clar), Angban era afară din joc. Dar asistentul video nu a reacționat, considerând că nimeni nu a atins balonul, deviindu-l spre Angban.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează