INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Boloni, lăudat pentru mutarea inspirată din meciul cu St. Trond: "Imediat, jocul s-a schimbat"

Foto: Facebook/@RoyalAntwerpFC
Foto: Facebook/@RoyalAntwerpFC

Articol de - Publicat duminica, 10 septembrie 2017 14:31

Cotidianul Gazet van Antwerpen a remarcat inspirația tehnicianului român de a-l introduce pe Van Damme la scorul de 1-0 pentru St. Trond, în meciul celor de la Antwerp: "Imediat, jocul s-a schimbat".

Suporterii lui Antwerp continuă să aștepte o primă victorie acasă. Dar la modul cum au evoluat lucrurile cu St. Trond, sâmbătă seară, cu gol primit în minutul 72, a fost bună și-o remiză.

"Un punct salvat de antrenorul Boloni", consideră Gazet van Antwerpen, care remarcă inspirația tehnicianului român de a-l introduce pe Jelle van Damme (75), "veteranul" de 33 de ani achiziționat de la LA Galaxy:

"Cum l-a trimis în teren, jocul promovatei s-a schimbat". Owusu a egalat (78), "pentru ca apoi, Antwerp să uite să marcheze și golul victoriei", a comentat trimisul cotidianului citat. 

7 goluri, din 11, a înscris Antwerp după minutul 76 în 6 etape

"Ca să câștigăm și astfel de meciuri trebuie să mai creștem. Dar asta nu se întâmplă peste noapte" Ladislau Boloni, antrenor Antwerp

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează