INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTWERP - ANDERLECHT 0-0

Boloni s-a ținut de glume în conferință după Anderlecht: "De ce îmi dai apă și nu bere? Nu l-am văzut pe portarul meu pentru că era aglomerație în careu" » Nu și-a recunoscut jucătorul

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iulie 2017 16:34

După 0-0 cu Anderlecht, campioana Belgiei, Ladislau Boloni, antrenorul lui Royal Antwerp, s-a ținut de glume la conferința de presă.

Antrenorul român a cerut bere, nu și-a recunoscut un jucător și s-a amuzat pe seama portarului său.

Întrebat de ofițerul de presă dacă vrea apă înainte de conferință, Boloni a răspuns amuzat că vrea bere. "Nu, vreau o bere. De ce îmi oferi apă? Pentru că e mai ieftină, nu?"

Boloni a continuat și întrebat dacă este fericit, a strânit din nou amuzamentul jurnaliștilor belgieni. "Nu, sunt dezamăgit. Am luat un punct, dar am fi putut să luăm trei. Acum, hai să fim serioși. Am jucat bine în prima repriză, am fost foarte prezenți pe teren.

După pauză am fost depășiți de Anderlecht. Din fericire, organizarea a rămas aceeași, chiar dacă am jucat mai retras. Am alergat foarte mult și am suferit mai mult decât ar fi trebuit. Cei de la Anderlecht nu au fost tot timpul inspirați în ofensivă. Suporterii au fost minunați. Am jucat foarte bine grație lor și cu ajutorul lor am ținut de rezultat până la final", a adăugat românul.

 "Nu am văzut portarul pentru că era aglomerație"

Întrebat despre evoluția portarului, Bolat, aflat la primul meci, Boloni a fost din nou pus pe glume. "Nu știu cum a evoluat. La câtă aglomerație era la noi în careu, nu am apucat să văd ce face (n.r. râde). Acum serios, a făcut un meci bun".

În plus, Boloni nu l-a recunoscut pe atacantul Obbi Oulare, când a fost întrebat cum a evoluat acesta. "Cine e este Oulare?", a întrebat surprins Boloni. După ce ofițerul de presă a intervenit și i-a spus că este atacantul echipei, antrenorul l-a lăudat: "A, da. A evoluat bine timp de 45 de minute, dar după aceea totul a fost greu pentru e. Dar e normal. A ajuns la echipă  în urmă cu 2 zile. Nu a avut timp să se adapteze. Dar văzând ce a jucat, pot spune că se va adapta rapid". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
bobbytza42
bobbytza42  •  30 Iulie 2017, 00:32
Postat de khal_37 pe 29 Iulie 2017, 18:19

Boloni nu glumea, e devenit pur si simplu senil la fel ca si comunistul care-si serbeaza azi ziua de nastere...mircea lucescu

***...de fapt nici nu ma mai mir...la ce postari ai, promovezi incultura...un *** cu ochi...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  29 Iulie 2017, 18:19

Boloni nu glumea, e devenit pur si simplu senil la fel ca si comunistul care-si serbeaza azi ziua de nastere...mircea lucescu

khal_37
khal_37  •  29 Iulie 2017, 18:18
Postat de poison pe 29 Iulie 2017, 17:28

Boloni a mai spus: "FCSB nu e Steaua Bucuresti, ci un club *** din Mogoșoaia! Bine ca i.a eliminat Plzen, stricau imaginea romaniei in europa."

Ce viata mizerabila si trista ai...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează