INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LUDOGOREȚ

Bulgarii, un model de urmat: "După eliminarea echipei în turul al doilea, patronul a investit 5 sau 6 milioane de euro"

Foto: ludogorets.com
Foto: ludogorets.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2016 17:50

Claudiu Keșeru a reușit un supergol în meciul dintre Ludogoreț și Plzen (detalii AICI) și va evolua în grupele Ligii Campionilor în acest sezon.

Atacantul în vârstă de 29 de ani a vorbit despre adversarii pe care și-ar dori să-i întâlnească în grupe, dar și despre modul în care este administrată această calificare de șefii clubului bulgar.

"Mi-aș dori din prima urnă Barcelona, Real sau Bayern. Poate un alt adversar pe care mi l-aș dori este Borussia Dortmund, prin prisma suporterilor și al fotbalului pe care îl practică.

Într-o primă fază, calculul e similar cu cel din România, participarea în grupe asigură o siguranță financiară pentru viitor. Cred că participarea în Europa League e un obiectiv cât de cât accesibil.

S-au investit foarte mulți bani la Ludogoreț. Anul trecut, după eliminarea echipei în turul al doilea (n.r. din Liga Campionilor, împotriva celor de la Milsami), patronul a investit cinci sau șase milioane de euro", a spus Keșeru la Dolce Sport.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
papa_poulette
papa_poulette  •  24 August 2016, 18:56

Daca tot ii dati atat de mult pe bulgari exemplu, de ce nu investiti VOI saracilor niste milioane de euro intr-o echipa de club din Romania?? Tara asta e saracia absoluta a Europei, chiar aveti impresia ca banii cresc in copaci?. La noi au distrus mafia si mafiotii care bagau bani negri in fotbal, de aia s-au prabusit echipele. La bulgari e inca mafie, de aia au bani de aruncat pe fotbal

Vezi toate comentariile (1)
Comentează