INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Cale liberă către Steaua » Szukala a fost dat afară de Boloni » Sînmărtean, aproape s-o părăsească și el pe Al Ittihad

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iulie 2015 21:18

O dată cu venirea lui Ladislau Boloni la cîrma lui Al Ittihad, Lukasz Szukala și Lucian Sînmărtean nu mai au liniște.

Mai mult, ediția în limba arabă a site-ului Goal.com anunță că fundașul polonez nu intră în vederile antrenorului român și urmează să-și rezilieze contractul cu formația arabă.

Probleme fotbaliștilor veniți de la Steaua au început după ce Al Ittihad i-a transferat pe Sulley Muntari, Yohandry Orozco și Gelmin. Arabii sînt în tratative și cu Kevin Prince Boateng. În cazul în care ultimul ar ajunge la formația condusă de Boloni, Sînmărtean va avea aceeași soartă ca Szukala.

Arabii de la akhbaar24.com scriu că Steaua îi vrea înapoi pe Szukala și Sînmărtean, dar totul ar putea fi posibil doar dacă roș-albaștrii se vor califica în Liga Campionilor. Campioana României are un avantaj, mai ales că arabii încă mai au de dat bani Stelei pentru transferurile celor doi fotbaliști.

1.000.000 €pe sezon e salariul lui Szukala la Al Ittihad

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
adicn
adicn  •  31 Iulie 2015, 08:48

Mă˙, dacă nici Szukala nu e jucător bun și serios..atunci nu mai e nimeni!

bogdany79
bogdany79  •  31 Iulie 2015, 08:45

Suzala nu va reveni la Steaua. Arabii nu vor renunta la el gratis si nici el nu revine la 10 000 pe luna de la peste 80 000 pe luna. Sa fim seriosi isi va gasi variante mai bune. E valabil si pentru Sanmartean! Becali nu va mai plati 30 000 pe luna....in vara asta arenuntat la cei cu contracte mari pe care nu credea ca va lua bani multi: Tamas, Luchin, Tucudean!

catalynn
catalynn  •  31 Iulie 2015, 00:14

Daca ii plătesc aia salariul il ia jiji pe Szukala înapoi, la fel si pe Sanmartean, altfel nicio șansa ...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează