INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GENK

Ianis Hagi la Genk // Cât a costat de fapt jucătorul » Un oficial al belgienilor dezvăluie suma: „Acest nume înseamnă enorm în fotbal”

Ianis Hagi la Genk
Ianis Hagi la Genk

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2019 19:10

Ianis Hagi (20 de ani) a fost transferat în această vară de Viitorul la Genk, deși echipe precum Barcelona sau Ajax s-au interesat de serviciile sale.

Dimitri De Conde, directorul sportiv al lui Genk, susține că echipa sa n-a plătit 8 milioane de euro pentru Ianis, așa cum s-a vehiculat în ultima perioadă: „Adevărul e că l-am luat pe Hagi la jumătate de preț”, scrie footnews.be.

Oficialul lui Genk a continuat: „Venirea lui Ianis ne aduce creativitate, aveam nevoie de el. Știe să facă față presiunii, deși are doar 20 de ani. Numele lui e Hagi și asta înseamnă enorm în fotbal. Gheorghe Hagi a fost o legendă, un jucător incredibil”.

„Sunt obişnuit să fiu comparat cu tatăl meu, am crescut cu această presiune. Dar este un sentiment plăcut, m-a ajutat să mă maturizez”
Ianis Hagi, mijlocaș Genk

6.000.000 €e cota de piață a lui Ianis Hagi, conform transfermarkt.de

Citește și:

Ianis Hagi a fost prezentat la Genk: va purta numărul 23 ca Jordan și Hazard: „Nu vreau doar să joc în Ligă, vreau să performez”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
cornelconasu
cornelconasu  •  20 Iulie 2019, 10:28

Cam ăsta era prețul corect..3,5-4 mil ! Ce s-a întâmplat cu Stanciu, Chiricheș, Chipciu..sunt niște aberații și timpul a demonstrat că au fost baloane de săpun !

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  19 Iulie 2019, 23:01

„Patru m8nus 25%, minus cele 2 milioane plătite Fiorentinei = 1 milion profit... Cele doua milioane le-a returnat, de fapt l-a rascumparat. Raman 3 milioane profit+ procent dintr-un eventual transfer. Destul de mult.” Tiii, plouă cu contabili pe-aici

892909994110655
Radulescu Horatiu  •  19 Iulie 2019, 22:04

Păi nu spunea Gică Popescu că pretul este confidențial și că sunt clauze drastice dacă divulga suma de transfer? Ce vrăjeală ieftină!Nu spun prețul deoarece este sub 4 mil și scade cota prințului.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează