INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BUNDESLIGA

"Catastrofal" » Alex Maxim, criticat de antrenorul său după ultimul meci din Germania

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 21 martie 2018 10:28

Alexandru Maxim, schimbat la pauza meciului cu Frankfurt, 0-3, și alți colegi de la Mainz care au dezamăgit au fost puși la zid de antrenorul Sandro Schwarz.

Nota 5 în Bild, "foarte slab", și o caracterizare care spune totul: "Catastrofal!". Cu asemenea calificative după dezastrul de la Frankfurt, 0-3, Alex Maxim a intrat în colimatorul antrenorului Sandro Schwarz. Și el, și alți colegi care au jucat mult sub așteptări. "Duminică am făcut o ședință fără analiză-video. N-am țipat la jucători, dar nici nu i-am menajat. A fost fierbinte!", a admis Schwarz, ieri, în fața jurnaliștilor.

Tehnicianul de 39 de ani e disperat să-și scoată echipa din letargie, pentru a părăsi locul de baraj pe care se află, 16: "Vine meciul cu Borussia Monchengladbach și am nevoie de adevărați luptători de rezistență. Am să privesc pe fiecare în ochi și am să-l întreb dacă se simte în stare să joace. Cine spune nu, rămâne afară. Joacă următorul!". 

852 de minute a jucat Maxim în 18 meciuri de campionat, în 2017-2018. Adică 47,3 minute în medie pe meci. Are un gol și două assisturi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
maxp
maxp  •  23 Martie 2018, 10:49
Postat de chromophobia pe 21 Martie 2018, 12:33

Va rog sa nu ne mai obositi ochii citind articole despre jucatori care vorbesc pe nas precum Maxim sau Ivan,decat pe teren

Culmea e ca cei 2 sunt printre cei mai calitativi jucatori romani la ora actuala. Maxim a vorbit pe teren mai mult cam decat orice alt component al echipei nationale, poate mai putin Andone si Marin recent. In rest absolut toti au vorbit mai mult pe nas decat pe teren, momentan baiatul asta are o groaza de meciuri in Bundesliga, noi ne laudam cu golgeteri la Ludogorets, fundasi de top in Qatar sau rezerve de lux la Napoli. Stai linistit, ca la Sparta Praga si Maxim ar vorbi pe teren.

maxp
maxp  •  23 Martie 2018, 10:46

Scharw ar trebui sa se vad pe el in primul rand, el trebuia sa-si dea demisia dupa meciul de la Frankfurt. Articolul il vizeaza pe Maxim, ca e ziar romanesc, in realitate absolut nimeni de la Mainz n-a jucat nimic in acel meci. Echipa aia nu are nicio idee de joc, e una din cele mai slabe din Bundesliga de departe, nu poti da vina pe un singur jucator ca echipa nu joaca nimic. Antrenorul nu e cu nimic mai bun decat Maxim, asta e clar. O echipa rupta la mijloc, care nu poate duce o faza de constructie de la fundasi la mijlocasi, ce ar putea sa faca Maxim in aceste conditii?! Mai catastrofal decat Maxim e Nigel de Jong, poate cel mai sonor nume al acelei echipe, deci absolut nimeni nu poate fi laudat intr-o echipa unde nu merge nimic ca si colectiv.

om_fara_nume
om_fara_nume  •  21 Martie 2018, 23:57
Postat de red77 pe 21 Martie 2018, 11:50

Asta păcălește lumea prin Bundesliga de câțiva ani. Deci au și nemții balalaii lor

Adevar graiesti.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează