INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FAZA DECISIVĂ

Cazul "sibutramina": Avocaţii lui Mutu prezintă contra-argumentele ştiinţifice

Articol de - Publicat duminica, 14 martie 2010 00:00

Avocaţii lui Adrian Mutu, D'Avirro, Ducci şi Rodella, sînt aşteptaţi joi la Procuratura Antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian.

 

Potrivit cotidianului italian Il Giornale della Toscana, ei vor aduce cu sine "contra-argumentele ştiinţifice" absolut necesare pentru a demonstra că pastilele de slăbit luate de atacantul Fiorentinei, cele care conţin substanţa interzisă " sibutramină", nu l-au ajutat să-şi îmbunătăţească performanţele fizice.

Este vorba despre o expertiză medicală a suplimentelor alimentare de producţie chinezească procurate de Mutu din România, realizată de profesorul Mugelli (farmacolog) şi de doctorul Pieraccini (chimist analist).

Totodată, se aşteaptă clarificarea chestiunii legate de o posibilă recidivă. Dacă se ia în consideraţie precedentul "Chelsea", cînd a fost testat pozitiv la cocaină,  jucătorul riscă minimum un an de suspendare. Începînd de luni într-o săptămînă se va da decizia. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
 •  16 Martie 2010, 08:00

gata cu drogatul.....la murdare cu gunoiul asta...

black3388
black3388  •  14 Martie 2010, 22:48
Postat de pe 14 Martie 2010, 21:12

Ar trebui sa ne doara in fund de mutu cum l-a durut si pe el tot acolo de totii romanii knd am luat bataie cu 5-0 si dupa ce ca a facut doar figuratie pe teren s-a mai si dus sa chefuiasca ca dupa o victorie....asa ca romanii nu ar trebui sa il sustina

cu tot respectul infrangerea cu Serbia e rezultatul lui lucescu, Mutu a stat in aparare? sau a fost cumva selectioner la acel meci?Cate a facut Mutu pt nationala? ar tre sa il respecti pt toate reusitele lui! Fortza Steaua! dinamo vs Steaua scor final 0:1 gol Kapetanos!

 •  14 Martie 2010, 21:53

sa inteleg ca oamenii aia "de stiinta" s-au antepronuntat,ei stiu deja dinainte sa se apuce de cercetari ca sibutramina nu are alte efecte,decat slabitul.ba da' prosti ne mai cred astia.culmea e ca uitandu-ma pe aici la niste postari,chiar sunt indreptatiti csa ne creada asa.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează