INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Ce au făcut stranierii români » Latovlevici a reușit un gol superb din lovitură liberă

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2016 17:53

A fost o zi plină pentru stranierii români. Latovlevici, Raț, Ștefan Radu, Grozav, Stanciu, Chipciu, Rusescu, Tănase sau Ropotan au fost în centrul atenției în partidele disputate de echipele lor.

Duelul românesc din Turcia a fost tranșat de Osmanlispor. Formația lui Raul Rusescu s-a impus cu 2-1 în partida disputată pe teren propriu, împotriva celor de la Karabukspor, unde Latovlevici și Cristian Tănase au fost titulari. Fundașul stânga al naționalei României a reușit să înscrie unicul gol al formației oaspete, în prelungirile primei reprize. La gazde, Rusescu a intrat pe teren în minutul 72, în locul lui Webo.

Răzvan Raț a fost integralist în victoria obținută de formația sa, Rayo Vallecano, pe teren propriu, împotriva celor de la Alcornon, scor 2-0. Datorită acestui rezultat, Vallecano a urcat deasupra liniei retrogradării, până pe poziția a 15-a.

Gicu Grozav a intrat pe teren în minutul 62 al partidei pierdute de Terek Groznîi în deplasarea de la Lokomotiv Moscova, scor 2-0. Terek ocupă poziția a 4-a în clasamentul Rusiei, cu 28 de puncte acumulate în 17 partide.

Adrian Ropotan a câștigat duelul românesc din Emirate, împotriva lui Dan Petrescu. FC Hatta, pentru care mijlocașul român a evoluat toate minutele, s-a impus cu scorul de 1-2 pe terenul celor de la Al Nasr. Cele două formații erau la egalitate de puncte înaintea acestei etape, ambele acumulând câte 12 puncte.

Lazio Roma, cu Ștefan Radu integralist, a pierdut derby-ul împotriva lui AS Roma, scor 0-2.

Chipciu și Stanciu au evoluat în victoria lui Anderlecht, scor 1-3, în deplasarea de la Kortrijk. Vezi aici golul superb înscris de Stanciu.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  04 Decembrie 2016, 18:55

Bursucea ...a decazut rau detot ...

sofronpaul
sofronpaul  •  04 Decembrie 2016, 18:51

"pentru care mijlocașul român a evoluat toate cele minutele" :))) cine aproba asemenea gafe atât de specialitate (vezi nota celui de dinaintea mea) cat si lingvistice, cred ca abia asteapta sa meargă acasă :)))

ortega
ortega  •  04 Decembrie 2016, 18:36

Duelul românesc din Turcia a fost tranșat de Osmanlispor. Formația lui Raul Rusescu s-a impus cu 2-0 în partida disputată pe teren propriu, împotriva celor de la Karabukspor, unde Latovlevici și Cristian Tănase au fost titulari. Fundașul stânga al naționalei României a reușit să înscrie unicul gol al formției sale, în prelungirile primei reprize. Păi dacă a fost 2-0 , Lato a marcat un gol turcesc ? Idioți mai sunteți ... A fost 2-1 , spiriștilor ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează