INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

O fostă campioană a Angliei îl vrea pe Florin Andone: "Ar fi soluţia perfectă!"

Foto: Facebook/Real Club Deportivo de La Coruña
Foto: Facebook/Real Club Deportivo de La Coruña

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 18:28

Internaționalul Florin Andone s-ar putea transfera la sfârșitul sezonului în Liga a doua din Anglia, la formația Aston Villa. 

Site-ul hitc.com a scris recent despre interesul fostei campioane a Angliei pentru transferul jucătorului de la Deportivo La Coruna, care ar putea să se concretizeze în această vară.

"Echipa are deja opțiuni bune în atac, cu dar tot caută un vârf bun. Andone ar fi soluţia perfectă. Şi în urmă cu doi ani Sherwood a încercat să îl aducă pe Villa Park, fără succes", a scris site-ul englez.

Aston Villa activează în prezent în Liga a doua din Anglia, unde a retrogradat la finalul sezonului 2015-2016.

5.000.000 €e cota de piață a atacantului de 24 de ani, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

Atacantul român a avut un sezon bun în La Liga, reușind să înscrie nouă goluri în actuala stagiune, fiind unul dintre jucătorii care a ajutat-o pe Depor să evite retrogradarea.

9 goluri
a reușit Andone în actuala stagiune din La Liga

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează