INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Ce spune Boloni după 0-0 cu Anderlecht » A făcut pace cu Stanciu + remarca presei din Belgia: "N-a fost normal cum au alergat jucătorii"

Articol de - Publicat sambata, 29 iulie 2017 09:44

Ladislau Boloni a explicat, după Royal Antwerp - Anderlecht 0-0, în prima etapă din Belgia, cum i-a rezistat campioanei echipa sa, revenită în Jupiler Pro League după 13 ani.

Stanciu? Chipciu? Ladislau Boloni a fost, vineri seară, adevăratul câștigător al duelului românesc din prima etapă. Deși a preluat-o pe Antwerp în această vară și a făcut numeroase schimbări în lot, recunoscând că "noi abia prin noiembrie vom arăta cu adevărat ca o echipă", nou promovata în Jupiler Pro League a izbutit să-i smulgă un punct campioanei Anderlecht, 0-0.

"Am fost la înălțime în prima repriză și puteam chiar înscrie. După pauză, într-adevăr, ne-au ținut în viață inima, apărarea și suporterii", a comentat Boloni la final.

El nu este însă de acord cu jurnaliștii belgieni, care susțin că, în partea a doua, Antwerp s-a prăbușit: "Poate că ei au avut zece situații bune, dar în niciun caz n-au fost zece mari ocazii. Așteptam de la ai mei ceva mai multă posesie și contraatacuri, dar n-a fost să fie, așa că va trebui să exersăm mai mult la antrenamente".

Antwerp a fost lăudată pentru eroismul său inclusiv de antrenorul oaspeților, Rene Weiler: "N-a fost normal cum au alergat jucătorii lui Boloni în primele 20 de minute. Parcă erau ultimele 20 de minute al vieții lor! Cu așa ambiție și asemenea fani vulcanici, Antwerp își merită locul în prima ligă".

6e nota primită de Chipciu, integralist la Anderlecht, în Gazet van Antwerpen. Stanciu, un sfert de oră pe teren, a luat 5

A făcut pace cu Stanciu

După fluierul final, Boloni a găsit timp să se întrețină și cu Nicolae Stanciu. "Au îngropat securea războiului", au remarcat reporterii cotidianului Het Nieuwsblad, făcând aluzie la conflictul pe care cei doi l-au avut la începutul verii.

"Stanciu nu face cele 10 milioane de euro plătite de Anderlecht pentru transferul său de la Steaua", apreciase fostul selecționer al României, căruia mijlocașul de 24 de ani i-a răspuns prompt: "De ce mă vorbește de rău domnul Boloni? Eu mă bucur că el a venit să antreneze în Belgia".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează