INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPARTA PRAGA - BRNO 1-1

Cehii au pus mitraliera pe Sparta Praga: ”Stanciu e singurul câștig”

Articol de - Publicat luni, 05 martie 2018 10:07

Tabloidul Blesk recunoaște că achizițonarea tricolorului a adus calitate jocului, dar susține că problemele Spartei sunt departe de a fi fost rezolvate. Antrenorul Stramaccioni îi e recunoscător lui Niță: ”Ne-a salvat”

După 1-1 cu Brno, presa din Cehia a pus mitraliera pe Sparta. Assist-ul lui Vătăjelu la golul egalării? Intervenția salvatoare a lui Niță din ultimul minut? Doar antrenorul Andrea Stramaccioni i-a mulțumit: "Trebuie să admit că el ne-a salvat".

Însă pentru jurnaliști, toate astea sunt deja istorie. Ceea ce contează pentru ei e faptul că în 3 meciuri de la reluarea campionatului, praghezii n-au acumulat decât 5 puncte, dintr-o victorie și două egaluri.

"Sparta a început primăvara exact așa cum a terminat în toamnă", a comentat tabloidul Blesk.

În opinia publicației amintite, "grație venirii lui Stanciu și a lui Guélor Kanga, praghezii s-au întărit cu adevărat în față. Au calitate. În rest, nimic. Se lovesc de aceleași probleme ca și-n toamna trecută. Sparta o echipă fără față".

Stramaccioni recunoaște că "suntem într-o situație dificilă". Totuși, pretinde că "dacă nu s-ar fi ratat foarte mult, acum n-am fi vorbit depre așa ceva". 

21 de minute, ultimele, a avut Sparta superioritate numerică în meciul cu Brno. N-a profitat

5 e locul pe cre-l ocupă praghezii în clasament, după 19 etape. La 14 puncte de liderul Plzen

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1153020558075703
Fettik Oscar  •  05 Martie 2018, 17:15

Un fotbalist slăbuț la o echipă slăbuță...restul e....bla bla bla

mosvasile
mosvasile  •  05 Martie 2018, 16:08

Castig la paguba!

skrilla
skrilla  •  05 Martie 2018, 12:52

"pe cre-l ocupă praghezii în clasament, după 19 etape. La 14 puncte de liderl Pilsen" WTF? :-))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează