INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Cehii îl iau tare pe Nicolae Stanciu după ce a semnat cu Sparta: ”E cea mai mare țeapă!”

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 11:03

Tabloidul ceh Blesk scrie că Nicolae Stanciu, 24 de ani, se va confrunta și la Sparta Praga cu situația căreia nu i-a făcut față la Anderlecht, aceea de a fi cel mai scump transfer: "Oare se va descurca mai bine de data asta?".

Fanii Spartei au luat cu asalt rețele de socializare pentru a-i ura mijlocașului Nicolae Stanciu bun venit la Praga. Dar în același timp, jurnaliștii cehi încearcă să le tempereze entuziasmul. "Românul a fost cel mai scump transfer realizat vreodată de un club din Jupiler ProLeague. El n-a făcut însă față acestei presiuni și a părăsit-o pe Anderlecht ca fiind cea mai mare țeapă din istoria fotbalului belgian", avertizează tabloidul Blesk.

Anderlecht pierdut 4,05 milioane de euro cu Stanciu. Românul a fost un eșec la toate nivelurile" La Derniere Heure, cotidian belgian

"Are potențial"

Publicația amintită nu-i contestă nici o clipă calitățile: "Stanciu are potențial. Cu ceva mai mult de un an și jumătate în urmă, când juca la Steaua, i-a marcat Spartei trei goluri, răpindu-i visul Ligii Campionilor. Are vârsta ideală pentru fotbal, 24 de ani, e genul de jucător care pregătește goluri, dar și marchează". Consideră însă că și la Praga, factorul psihologic va juca un rol capital în evoluțiile sale.

"Așteptările sunt la fel de mari"

"Practic, se va confrunta din nou cu situația trăită la Anderlecht. Este cel mai costisitor transfer din istoria fotbalului ceh și asta o va simți încă din primul minut în care va îmbrăca tricoul Spartei. Așteptările sunt la fel de mari ca în Belgia, toată lumea va fi cu ochii pe el", analizează Blesk, care se întreabă: "Oare se va descurca mai bine de data asta?". 

Va reuși Stanciu să se impună și să impresioneze la Sparta?

DA
NU

7.500.000 €sumă de transfer: 4,5 milioane imediat plus bonusuri funcție de performanțe

2021este anul în care se va termina contractul lui Stanciu cu Sparta

1.100.000 €este salariu anual (la Anderlecht câștiga 900.000), urmând să crească în fiecare sezon

Citește și: EXCLUSIV Interviu imediat după ce Stanciu a semnat contractul: "Am scăpat, gata!" » De ce a picat transferul la Borussia Dortmund

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (27)
gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  25 Ianuarie 2018, 12:15
Postat de haideusicfr pe 21 Ianuarie 2018, 09:39

E cea mai mare teapa luata de Becali nu de jucator.Si-a pierdut credibilitatea ,este vazut ca un smecher si nu mai poate vinde nimica. Nu se mai inghesuie jucatorii buni sa vina la FCSB. Gaman e un jucator bun ,exceptia care intareste regula,dar cam atat. Jucatorii valorosi vreau la CFR. Or mai ramane Dodel ,Pufulet ,dar si aia au gargauni in cap cum ca in Romania salariile sunt prea mici .Dupa ce au fost dati afara de pe unde au fost.

Voi cantati prohodul lui Gigi in timp ce Gigi joaca 16 de finala in EUROPA LEAGUE ??? Muhahahaaaaaa ! Pai si cand am jucat semifinala UEFA la fel plangeai, mai schimba si tu repertoriul :))))))))))

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  25 Ianuarie 2018, 12:13
Postat de Radu Mois pe 23 Ianuarie 2018, 06:06

Eu am spus și la transferul lui la Anderlecht că e o țeapă uriașă pe care și-au luat-o belgienii și am fost făcut praf de stelați.E,asta e a doua țeapă.Nu înțeleg de unde atâta prostie la unii, sa dai atâția bani pe o petarda...

Petarda ta a dat in 17 meciuri la nationala Romaniei 6 goluri, iar la belgieni a jucat doar 10 ( ZECE ) meciuri titular, si a dat 5 goluri si 5 pase de gol... Daca asta e petarda, nici eu nu inteleg de unde vine atata prostie la unii ca tine :))))))))))))

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  25 Ianuarie 2018, 12:11
Postat de dvd1 pe 23 Ianuarie 2018, 09:01

un singur cuvint: petarda. Ala de la Anderlecht care a dat banii pe el a fost dat afara pt incompetenta. Nu o sa faca absolut nimic pt ca nu e fotbalist. Nici pe maidan in spatele casei nu ar putea juca. Petarda.

Habar nu ai fotbal, Stanciu a jucat la Anderlecht , in Lupiter League, doar 10 meciuri ca titular, in restul a intrat cateva minute, a fost rezerva , si a marcat 5 goluri si a dat 5 pase de gol ( are 31 de meciuri in Jupiter, dar nu pot socoti "meci" cand te baga 7 minute, 9 minute, 16 minute, 16 minute, 13 minute, etc ). Daca tu crezi ca in 10 meciuri la fotbal daca dai 5 goluri si 5 pase de gol, in campionatul Belgian, esti petarda, atunci te sfatuiesc sa te apuci de comentat ping-pong :))))))))))))) La nationala Romaniei are 17 meciuri si 6 goluri marcate. Vezi de ping-pong, lasa fotbalul :)))))))))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează