INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

"Cei de la Juventus făceau asta special pentru mine" » 2 povești de senzație ale lui Adrian Mutu din perioada petrecută la 'Bătrâna Doamnă"

Marele Zlatan Ibrahimovici și Adi Mutu, sărborind un gol al
Marele Zlatan Ibrahimovici și Adi Mutu, sărborind un gol al "Briliantului" într-o partidă cu Palermo din ianuarie 2006 // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2018 19:38

Adrian Mutu (39 de ani) a rememorat două dintre amintirile lui favorite din perioada petrecută la Juventus. 

"E o poveste simplă. Mă simțeam foarte protejat de acest club. Fiind suspendat, ei nu aveau voie să joace amicale cu arbitru pentru că se considera că jucătorii aflați sub suspendare nu aveau dreptul de a fi arbitrați. Astfel, cei de la Juve organizau meciuri amicale în care cei care arbitrau erau antrenorii. O făceau special pentru mine. Jucam cu Trezeguet, cu Ibrahimovici, cu Del Piero. Astfel, am reușit să mă antrenez și să am meciuri în picioare.

În fiecare săptămână, aveam propriul meci amical în care puteam să particip și eu, ca un jucător normal",a spus Mutu, cel care în momentul în care a sosit la "Bătrâna Doamnă" ispășea pedeapsa primită pentru consum de cocaină. 

" Juventus te face să te simți jucător adevărat. Era ziua fostei soții, am găsit un buchet de flori în fața camerei. Nu știam de la cine e, credeam că e de la Consuelo, dar era de la întreaga echipă a lui Juventus", a dezvăluit Adrian Mutu, la TV Telekom Sport.

7 goluri
în 33 de meciuri a reușit Adrian Mutu pentru Juventus în Serie A, pentru care a evoluat între 2005 și 2006

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
para.para
para.para  •  21 Martie 2018, 12:35
Postat de lukasoil17 pe 20 Martie 2018, 22:25

deci...era ziua lu fosta nevasta si te-ai gandit ca ti-a trimis ea tie un buchet de flori....??!!!

Asta e o alta manipulare a acestei hartii de impachetat guvizi. Cum nu au "stiri" despre fcsb sau becali, inventeaza orice despre altii.

1737160896507567
Sorin Dumitrescu  •  21 Martie 2018, 10:19

Ce a făcut Mutu,în fotbal ,nu o sa mai facă 3 generații de acum încolo. Va spun doar cateva lucruri. 1: sa fii titular la juventus ,Chelsea ,cu super jucători în echipă ,nu e un lucru ușor ,sa mai fii și golgheterul unor formații ca Fiorentina ,Parma, și printre primii atacanți ale echipelor de mai sus ca goluri înscrise, sa fii golgheterul oll time al Naționalei, ținând contul ca ar mai fi putut sa mai joace încă câțiva ani și ar fi putut sa mai înscrie cel puțin pe jumătate din golurile înscrise din în momentul când nu a mai fost selectionat .așa ca astia care vorbiți de Mutu ,mai bine uitati-va la ce e în fotbalul ăsta ,care 80% din jucătorii de afară ,fac tușă pe la echipele lor.

1196706713778202
Adrian Ady  •  21 Martie 2018, 08:48

Dacă era om serios făcea treabă la marile echipe.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează