INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Chiricheş all'italiano » Fundaşul român ar putea avea în sezonul viitor un manager italian

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 18 aprilie 2014 23:09

Corriere dello Sport a scris ieri că Massimiliano Allegri, 46 de ani, s-a înţeles cu Tottenham şi asupra contractului, iar de la 1 iulie îl va substitui pe Tim Sherwood.

Antrenorul dat afară de Milan acum trei luni îl va lua secund pe Mauro Tassotti, care-i va părăsi pe rossoneri după 34 de ani. A fost ales la recomandarea lui Franco Baldini, directorul tehnic al londonezilor, ce încercase în vară să-l aducă la Roma înaintea lui Rudi Garcia.

Campion al Italiei cu Milan în 2011, Allegri va trebui să o readucă pe Tottenham în Liga Campionilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
vasilescugeo
vasilescugeo  •  19 Aprilie 2014, 17:32

Ma tem ca si asta e nascut talent murit speranta....

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  19 Aprilie 2014, 14:05
Postat de laurentiuci pe 19 Aprilie 2014, 12:29

ai vrut sa faci si tu o treaba si ti-a iesit treaba mare :))).

poti sa detaliezi, sau doar arunci asa o critica generica si pleci fara sa stiu nici macar la ce te-ai referit... cu ce am dat-o in bara? m-am corectat cand am gresit o exprimare, altceva cu ce am gresit? l-o fi anuntat tottenham pe allegri ca noul manager de cand am postat eu commentul si pana acum si nu stiu eu? dimpotriva, din ceea ce am citit pe forumurile lui Tottenham, s-a dezmintit deja din partea clubului ca Allegri ar avea sanse sa ia echipa, deci.... unde-i treaba mare?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  19 Aprilie 2014, 13:53

Cap de cal o sa joace la camile ...nici la echipa doua nu l mai vrea nimeni ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează