INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Chiricheș e lăudat în presa italiană de un simbol al Stelei: "Are calități extraordinare"

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 iulie 2015 19:25

Marius Lăcătuș a acordat un interviu italienilor de la Tuttomercatoweb în care l-a lăudat pe Vlad Chiricheș, noul fundaș al celor de la Napoli.

"Are un foarte mare talent. E un fotbalist care poate face performanță în Italia. Are calități extraordinare si se poate impune rapid ca titular într-o echipă importantă precum Napoli.

Chiricheș e un fundaș central care poate juca și pe dreapta. Se descurcă foarte bine cu mingea la picior, are un joc bun de cap și poate juca și ca mijlocaș dacă e nevoie. E o achiziție foarte bună.

Nu știu de ce nu a continuat la Tottenham. Poate că nu s-a adaptat fotbalului din Anglia, el fiind un fotbalist care preferă fotbalul cu mingea jos. Nu cred că se potrivește fotbalului britanic", a declarat Lăcătuș în presa italiană.

Marius Lăcătuș, 51 de ani, a jucat în Italia pentru Fiorentina în sezonul 1990-1991.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
1583207918614437
Mircea Balta  •  01 August 2015, 08:56

Si de ce nu a jucat in Anglia ? Cand toti te sapa si vezi asta nu iti mai arde de nimic. Pentru Chiriches e o noua sansa. Si as vrea sezonul asta sau in altul , cine stie, sa pice Totenham cu Napoli si atunci o sa-l regrete. Poate nu e facut pentru fotbalul Englezesc. Noi latinii jucam altcumva. Putini Romani s-au adaptat in Anglia. Sa nu uitam ca nume mari din fotbalul nostru au patit-o la fel. Sa va zic ceva de Ilie Dumitrescu ? Singurul care a facut fata a fost Dan Petrescu la Chelsea. In rest putini s-au afirmat.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  31 Iulie 2015, 22:34

...imi pare rau de Napoli ...dar poate Sarri n o sa l bage deloc ...

sakamoto
sakamoto  •  31 Iulie 2015, 21:52

Chiriches a facut meciuri foarte bune la Totenham. A fost declarat cel mai bun de pe teren si a aparut in echipa etapei. Si la Nationala Romaniei joaca excelent, fiind un om de baza. Ca a avut zile mai slabe, drept este. Nu poti juca meci de meci excelent. La cei 25 de ani ai sai, are viitorul in fata. Un fotbalist bun-deloc betivan-si un om de caracter.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează