INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Chiricheș pleacă de la Napoli: cele două echipe care i-au făcut oferte

Articol de GSP - Publicat joi, 08 iunie 2017 17:41

Vlad Chiricheș (27 de ani) vrea să plece de la Napoli, fiind nemulțumit de statutul de rezervă pe care l-a căpătat la ocupanta locului 3 în Serie A.

IlRoma.net anunță că internaționalul român are două oferte foarte bune din Turcia. Galatasaray și Antalyaspor sunt formațiile care îl doresc.

Chiricheș este gata să plece dacă Napoli va primi suma cerută pentru el, una mai mare de 2,5 milioane de euro.

Chiricheș ar urma să încaseze în Turcia un salariu anual de 2,5 milioane de euro. Galatasaray a terminat pe locul 4 în ultimul sezon, în timp ce Antalyaspor a încheiat anul pe locul 5.

Napoli a plătit 6 milioane de euro pentru Chiricheș în 2015 celor de la Tottenham. În cele 33 de meciuri în toate competițiile la italieni, a marcat de 4 ori.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  09 Iunie 2017, 16:52

Cu parere de rau ('zorii' au fost interesanti) acum nu arata a stoper de definitie 'pe aici nu se trece'. S-a plafonat, nu mai are plasament bun, nu mai face deposedari speciale. uneori e periculos pentru a-i lui. Pacat. Cam repede s-a terminat.

ares2024
ares2024  •  08 Iunie 2017, 21:25

Privire de "disperat"si cam paralel cu sportul practicat !!!

tatutzu
tatutzu  •  08 Iunie 2017, 19:04

Îl vrei înapoi la fcsb? :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează