INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER

Chivu a fost convocat în lotul lui Inter pentru partida de sâmbătă cu Lecce

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 februarie 2009 00:00

Căpitanul naţionalei României, Cristian Chivu, se află printre cei 21 de jucători pe care tehnicianul lui Inter Milano, Jose Mourinho, i-a convocat, vineri, pentru întâlnirea de sâmbătă de pe terenul lui Lecce, din etapa a 23-a din Serie A, informează site-ul grupării nerazzurre.

Apărătorul în vârstă de 28 de ani a suferit o leziune la muşchii aductorii în meciul cu Sampdoria, din runda a 20-a, şi nu a mai evoluat în următoarele două partide din campionat, cu Catania şi cu Torino.

Liderul la zi din Serie A, Inter, va întâlni, sâmbătă, în deplasare, formaţia nou promovată Lecce, care ocupă locul 16 în clasament.

NewsIn

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  07 Februarie 2009, 00:37

Ma bucura revenirea lui Chivu ar fi timpul sa-si arate si el adevarata valoare.Toti asteptam de la el o revenire spectaculoasa.Bafta Chivu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează