INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AS ROMA - INTER 1-0

Chivu către Benitez: "Dacă nu schimbi ceva , ies de pe teren!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2010 00:00

Inter Milano a suferit prima înfrîngere din acest sezon, în Serie A, după ce a pierdut pe terenul celor de la AS Roma, cu 0-1.

 

Pe lîngă faptul că a fost înjurat de galeria Romei, fiind huiduit copios la finalul primei reprize de pe "Olimpico" şi numit "ţigan", Cristian Chivu a intrat în conflict şi cu Rafael Benitez.

Potrivit Gazzetta dello Sport, fundaşul român a avut o discuţie incredibilă înainte de pauză cu antrenorul milanez. Nemulţumit că jocul nu evolua în direcţia dorită, Benitez şi-a trimis fundaşii în atac, iar Chivu, care a jucat pe poziţia de fundaş stînga, a fost prins de mai multe ori pe picior greşit, fiind surprins de atacurile lui Menez.

La pauză, camerele de filmat au surprins o discuţie între Chivu şi Benitez, în care românul i-a spus răspicat: "Dacă nu aleargă şi mijlocaşii, dacă nu schimbi ceva, plec, ies de pe teren".

După finalul partidei, Rafael Benitez a declarat: "Pe partea lui Chivu, lucrurile nu au mers cum trebuia. La jumătatea meciului, am vorbit cu el să rezolvăm problemele".

Potrivit site-ului oficial al echipei Inter Milano, la finalul meciului, Rafael Benitez a declarat: "Acuzaţiile lui Chivu de la pauză? Nu l-am auzit. Pe durata pauzei am stabilit ce ar trebui să facem ca să îmbunătăţim jocul în apărare!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
nicu2110
nicu2110  •  26 Septembrie 2010, 19:53

ASTA AR TREBUI SAI SPUNA LUI RAZVAN... ORICUM MA BUCUR CA LE-A TRAS-O ROMA. CAT DESPRE SCANDARILE FANILOR ROMEI TREBUIE SA VA ADUCETI AMINTE CE A FACUT MARELE CHIVU LA SUPERCUPA..CAND A FACUT NISTE SEMNE SPRE SUPORTERI....BINE I-AU FACUT

mihaienache
mihaienache  •  26 Septembrie 2010, 17:41

la iarna il vinde inter fac pariu !e prea obraznic....

aldan
aldan  •  26 Septembrie 2010, 16:54

Din pacate, populismul ieftin, demagogia si ipocrizia politicului si a unei media care numai impartiala nu este, pare a se transmite populatiei generand ura si intoleranta printre cei slabi si ignoranti.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează
Close