INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STEAUA

Claudiu Keşeru, anunţ bombă despre o posibilă revenire în Ghencea » Care sînt cele mai frumoase amintiri de la Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 02 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 martie 2015 13:23

Steaua n-a marcat în ultimele două meciuri, iar acest lucru este cauzat în mare parte şi de plecarea lui Claudiu Keşeru. 

Foarte apreciat şi de fani, Claudiu Keşeru speră ca într-o zi să revină în Ghencea şi le mulţumeşte suporterilor pentru sprijinul lor.

"Totul s-a întîmplat foarte rapid şi nu am reuşit să vorbesc cu foştii colegi de la Steaua. Îmi pare rău că nu am putut să îmi iau rămas bun de la ei. Am două amintiri foarte frumoase şi îmi vor rămîne mereu în minte.

Meciul cu Dinamo, scor 1-1, cînd am reuşit să marchez în ultimele minute şi să aduc un punct echipei mele. Cea de-a doua este din meciul cu Pandurii Tîrgu Jiu, cînd am înscris cele şase goluri.

A fost senzaţional. Mă bucur enorm că sînt iubit în Ghencea, înseamnă mult pentru mine. Au avut o contribuţie enormă la performanţele mele. Îmi doresc foarte mult ca pe viitor să mai am ocazia să joc în tricoul Stelei", a spus Claudiu Keşeru pentru Fanatik.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
robert1205
robert1205  •  02 Martie 2015, 19:49

Du-te si plimba Girafa ca mache si-a luat cascavalul pe tine.

spartandinamovist
spartandinamovist  •  02 Martie 2015, 19:48
Postat de steaua1986forever pe 02 Martie 2015, 15:51

Halpine.....tie ti se desfiinteaza echipa, aveti un oltean fara minte antrenor, sunteti cu ambele picioare in groapa si tu faci clone in care te dai dinamovist. Penibil.

dupa cum ma asteptam a aparut un neuocolon csa comenteze .. 1-nu sant cine zici tu 3 -iar olteanu asta de antrenor va refuzat anul trecut dupa ce a fost ofertat de berbec cu 250 de coco ..erati in procreare pana sa definitivat ..VA DAT CU FLIT 4-din mai iesim din insolventa soto ,cu desfintarea e valabila la voi ...mai existati? steaua e amintire acum pana ce armata va inscrie echipa in liga a 5-a .. deci,?constatarea nu ai neuroni functionali si esti suporterul unei echipe inexistente Dinamo Bucuresti are 2 victorii in retur .STEAUA? NU ESTE INSCRISA IN ACEST RETUR E UNA fcbzyz care e ciuc batailor .. stai acasa ca vine vitanja

mihai231
mihai231  •  02 Martie 2015, 17:25

am ...orgasm.....fara Sinmartean...Keseru este 0...desi un jucator de super-clasa...dar tot =0 ramane:))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează