INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OFERTĂ

Claudiu Keșeru despre următorul pas al carierei: "Am vorbit cu o echipă din Liga 1"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 22:01

Claudiu Keșeru (31 de ani) a intrat în ultimele 6 luni de contract la Ludogoreț și a vorbit despre posibilele destinații. Din Liga 1, s-a scris că CS U Craiova ar fi interesată. 

"Sunt câteva echipe interesate. Am și propunerea clubului de a semna prelungiriea. Nu mă grăbesc. Sunt în Antalya, în pregătire acum. Nu am luat încă o decizie legată de viitor. Mă simt respectat aici. Am avut o discuție cu antrenorul și mi-a spus că fac parte din viziunea lui. Văzând cum arăta echipa cu mine pe teren, situația s-a schimbat. Există șanse să prelungesc. Vreau să văd ce soluții mai sunt.

Au fost discuții în Turcia. Am vorbit și cu o echipă din Liga 1, dar nu vreau să intru în detalii. Nu cred că în momentul de față poate cineva din România să îmi plătească salariul", a declarat Claudiu Keșeru la TV Telekom Sport.

Întrebat de moderatorul Dan Udrea dacă "era cumva o echipă din Craiova", Keșeru a început să râdă și a evitat răspunsul. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează