INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SIENA - CATANIA 3-2

Codrea, criticat pentru evoluţia din jocul contra Cataniei

Articol de GSP - Publicat luni, 07 decembrie 2009 00:00

Agenţia Calciomercato a scris că mijlocaşul Paul Codrea a fost lipsit de tonus în partida pe care echipa sa, AC Siena, a câştigat-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, în faţa formaţiei Catania, în etapa a XV-a a campionatului Italiei.

Sursa citată i-a acordat nota 5 internaţionalului român. "Codrea a făcut un joc tern, a fost lipsit de tonus", a scris calciomercato.it.

Agenţia Datasport l-a notat cu 5,5 pe Codrea. "Multe pase greşite, neinspirat, dar a compensat cu şuturile precise de la distanţă. A primit un cartonaş galben şi va fi suspendat pentru meciul cu Udinese", a scris Datasport.

Paul Codrea a fost integralist şi a primit un cartonaş galben în partida pe care echipa sa, AC Siena, a câştigat-o, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, în faţa formaţiei Catania, în etapa a XV-a din Serie A.

Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează