INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FIORENTINA

Coleg cu Ronaldinho :D ? Victor Becali: "Adrian Mutu este dorit în Brazilia"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 ianuarie 2011 00:00

Adrian Mutu ar putea să semneze cu o echipa din Brazilia, o ţară în care derapaje ca ale românului sînt întîlnite frecvent

 

Impresarul atacantului a spus că starul esti dorit de nişte echipe din Brazilia şi ar fi al doilea jucător român, după Burcă, care ar evolua într-un campionat din America de Sud. "O să păreţi surprinşi, dar avem nişte oferte din Brazilia pentru Mutu. Noi vrem doar să se finalizeze odată povestea asta şi să fie avantajos pentru jucătorul nostru", a spus Victor Becali la sport total fm.

Becali a spus că Fiorentina a avut iniţiativa de a-l da gratis pe jucător. "Ei au venit cu propunerea să îi găsim echipă pentru că l-ar da gratis, dar s-au sucit. În mod normal e absurd să te duci la un club care mai are un an şi jumătate de contract cu un jucător şi să îi ceri să îl lase liber", a completat Becali.

Ronaldinho ar putea ajunge şi el în Brazilia după ce preşedintele Milanului, Adriano Galliani, a spus că acesta este transferat la Flamengo în proporţie de 99%.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
gyrosland
gyrosland  •  10 Ianuarie 2011, 00:45

de suspendat nu cred ca mai au cum sa-l suspende.. adica doar a plecat de la un antrenament.. sa-i dea amenda si gata. dar nu s-a pomenit nimic de amenda.

imperator
imperator  •  10 Ianuarie 2011, 00:18

ce a ajuns si Mutu asta,pana si cainii lui il critica.

titidinmagura
titidinmagura  •  10 Ianuarie 2011, 00:09

Cate aberatii au inceput sa scoata proxenetii Becali!!??!! DEGEABA !! Descreieratul Mutu are loc numai la ospiciu sau in penitenciar !!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează