INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

Comparaţii între Stanciu şi Chipciu: "Credeam că va progresa mai mult decât a făcut-o"

Foto: Facebook/RSC Anderlecht
Foto: Facebook/RSC Anderlecht

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2017 21:14

Victor Piţurcă consideră că Nicolae Stanciu nu a progresat atât de mult pe cât se aştepta şi pune acest lucru pe seama faptului că nu are forţă fizică.

Piţurcă a comparat situaţia lui Stanciu cu cea a lui Chipciu şi susţine că cel din urmă s-a impus la Anderlecht şi datorită calităţilor sale fizice.

"Eu credeam că va progresa mult mai mult decât a facut-o. Banii care s-au dat pe el îi fac rău într-un fel, toată lumea se aştepta să joace la un nivel extraordinar.

Chipciu s-a impus prin calităţile lui fizice, dacă nu ai forţă şi viteză nu poţi să joci la un nivel înalt", a spus Piţurcă la TV Digi Sport.

În ultimele meciuri ale lui Anderlecht, Rene Weiler l-a lăsat pe Stanciu mai mult pe bancă, în timp ce Chipciu a fost titular. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close