INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACCIDENTARE

Continuă coșmarul lui Bourceanu! Când revine pe gazon și cum comentează o întoarcere în România

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 ianuarie 2018 17:53

Alexandru Bourceanu a suferit o accidentare îngrozitoare la finalul sezonului trecut, fractură de tibie, iar recuperarea decurge extrem de anevoios. Fotbalistul de 32 de ani a declarat că speră să revină la antrenamente în luna aprilie.

"Nu ştiu când o să revin. Recuperarea stagnează momentan. Aşteptăm încă două săptămâni. Am o nouă intervenţie, nu foarte complicată. Mi se scoate un şurub şi după aceea încep să calc. Până atunci, nu calc. Şi după aceea vedem cât de repede merge.

Sper că de la 1 aprilie să intru la antrenamente, cred că e foarte real obiectivul acesta", a declarat Bourceanu.

Mijlocașul lui Arsenal Tula (Rusia) a comentat și posibilitatea unei reveniri în campionatul României.

"Nu ştiu când revin în România, îmi doresc să mai joc un an în Rusia, în afară de sezonul ăsta. Şi după aceea văd dacă mai pot să mai joc în Rusia. Nu ştiu la ce nivel voi fi după accidentarea asta. A fost un an foarte bun, dar, din păcate, dacă mai rezistam 20 de minute, eram în o cu totul altă situaţie acum", a adăugat Bourceanu. 

VIDEO cu accidentarea cumplită suferită de Bourceanu pe 8 decembrie

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  05 Ianuarie 2018, 20:05

Succes Bourceanu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează