INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BARI

Continuă dezamăgească » Bari renunţă la Adrian Stoian, deşi îl împrumutase pînă în vară

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 02 ianuarie 2015 21:09

Adrian Stoian nu reuşeşte să se ridice la nivelul aşteptările. După un sezon 2012/2013 foarte bun, atacantul de 23 de ani n-a mai reuşit să progreseze.
A marcat atunci 3 goluri pentru Chievo în Serie A, însă evoluţiile sale au dezamăgit mai apoi. În acest sezon a fost împrumutat în liga a doua la Bari, formaţie pentru care mai evoluase în sezonul 2011/2012.

După ce a bifat numai 8 meciuri în prima parte a sezonului, tuttob.com anunţă că românul se va întoarce la Chievo, cu şase luni mai devreme decît era prevăzut, pentru că tehnicianul lui Bari a considerat că echipa nu are nevoie de el.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
khal_37
khal_37  •  04 Ianuarie 2015, 18:59

La ce fata se pliaza perfect pe imaginea clubului militian, poate sa ia si echipamentul cu el...se potriveste.

khal_37
khal_37  •  04 Ianuarie 2015, 18:56
Postat de forumeer pe 03 Ianuarie 2015, 10:21

Echipa are nume, ca sa fii mai linistit, marca nu inseamna numele, ci stema. Poate doar numele pe stema sa fie interzis, nu al societatii comerciale. Si n-am spus ca vreau sa vina la Steaua, ci ca asta-i singurul mod in care si-au putea relansa cariera. In momentul asta, neconfirmand nici in Serie B, nici dracu nu-l mai vrea. Singura lui sansa e sa revina in Romania, sa joace bine, apoi sa plece in singurul loc cu vizibilitate certa inspre vest: la Steaua. De-acolo, e clar. Chiriches, Gardos, Tatarusanu etc confirma asta. Oricum, asta ar face-o daca ar avea creier, dar nu-l banuiesc de asa ceva, deci va ramane sa frece bancile prin Serie B. Ma enervez tocmai pt ca stiu ca are potential.

Tu stai sa-i explici prostului ca e prost...cand el se lupta sa ne demonstreze asta zilnic.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  03 Ianuarie 2015, 12:39

fotbalistii romani sunt pe randament cat de cat numai in romania pt ca sunt umflate laudele prin ziare , astia ziaristii nefiind profesionisti! nu e un vip din fotbal care sa nu fi plecat afara si sa nu faca banca timp indelungat!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează