INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Continuă forma slabă a lui Mouscron » Echipa lui Rednic, eliminată din Cupa Belgiei. Rotariu a fost pe teren

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 22:53

Mouscron, formația antrenată de Mircea Rednic, a continuat și în Cupă forma slabă arătată în ultima perioadă în campionat.

Echipa "Puriului" a fost eliminată din optimile de finală ale Cupei Belgiei, pierzând pe teren propriu în fața lui Charleroi, scor 0-1.

Unicul gol al partidei a venit în minutul 53, grație senegalezului Mamadou Fall.

Dorin Rotariu a fost integralist la Mouscron, dar nu a avut prea multe realizări, continuând la rândul său evoluțiile modeste din ultimele meciuri.

Mouscron nu a mai câștigat un meci din 23 septembrie, când o învingea pe teren propriu pe Eupen, 3-2. De atunci, a înregistrat trei egaluri și șase înfrângeri în toate competițiile.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
onduku
onduku  •  29 Noiembrie 2017, 02:33

Strambul asa-i el, incepe bine si termina prost. Insa a facut destule. :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează