INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DEMIS

Contra a povestit cum a fost dat afară: "Nu-mi explic această decizie"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2016 10:53

Clubul Alcorcon a anunțat aseară pe site-ul echipei că s-a despărțit de antrenorul român Cosmin Contra. 

 Astăzi, Contra (40 de ani) a povestit că a fost demis de la cârma echipei spaniole din liga secundă prin telefon și spune că nu i s-a oferit nicio explicație în acest sens.

"Ieri am fost anunțat prin telefon că am fost demis. Nu e ușor să închegi o echipă nouă, ai nevoie de timp. Dar în lumea fotbalului se pare că nu-ți mai dă nimeni timp. Eu nu-mi reproșez nimic. Nu-mi explic această decizie.

Am câștigat în Cupa Spaniei împotriva lui Elche. În ultimele săptămâni am dat semn că ne revenim, relațiile de joc se vedeau din ce în ce mai bine. Mergem înainte, nu am ce face. Nu aveam nimic în contract, în Spania te dau afară și aia e", a declarat Contra la Digisport.

Cu antrenorul român la timonă, formația spaniolă a obținut în nouă meciuri doar două victorii în campionat și trei egaluri. După 9 meciuri în Segunda Divison, Contra lasă echipa la un punct de salvare în Liga Adelante, pe locul 20 din 22, și calificată în șaisprezecimile de finală ale Cupei Spaniei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
whiteredarad
whiteredarad  •  13 Octombrie 2016, 13:28

Nu aveam nimic în contract, în Spania te dau afară și aia e", a declarat Contra la Digisport.- Pai si la noi e la fel, doar fotbalul jucat pe gazon difera. Cind accepti, dle antrenor, un asemenea contract, ca ei te pot da afara, fara sa-ti plateasca nimic iti meriti soarta, tu antrenor te desconsideri.

ray51
ray51  •  13 Octombrie 2016, 14:39

Oricum ar fi, 8 puncte din 27 este ffff putin. Pacat pentru tine Gurita, dar trebuie sa fii realist. Situatia din pdv al patronului este extrem de critica.

capca1
capca1  •  13 Octombrie 2016, 12:59

Te-or fi dat afară pentru că, anul trecut, echipa trăgea la promovare iar acum retrogradează ?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează