INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Cornel Dinu dezvăluie: "Am aflat că Anderlecht îl vinde pe Stanciu, ca să mai scoată ceva bani". Care ar fi prețul cerut de belgieni

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat marti, 01 august 2017 15:13

Cornel Dinu a dezvăluit că Anderlecht vrea să scape de Nicolae Stanciu, fotbalist pe care l-a achiziționat cu 10 milioane de euro. Totodată, "Procurorul" aruncă săgeți la adresa jucătorilor români ale căror prestații devin modeste după transferurile în străinătate. 

"M-am întâlnit cu Florin Manea, un impresar interesant, care stă mai mult prin Anglia, și îmi spunea că la ora actuală cunoaște foarte bine fotbalul occidental. Nu avem niciun jucător de care să se intereseze vreo echipă mai bună din Europa.

Chiricheș este un bluf total. Stanciu, adus pe 10 milioane, e scos la vânzare cu 4 milioane de euro, doar ca să mai acopere ceva, dar nu-l cumpără nimeni. Chipciu este așa și așa, dar lumea e mai pretențioasă. Ne bazăm pe calitățile unor jucători pe care avem senzația că putem să-i vindem și, din păcate, nu îi caută nimeni.

Fotbalul mare din Europa, pus în balanță cu căderea incontestabilă a calității fotbalului românesc, se deplasează față de noi cu o viteză invers proporțională", a declarat Cornel Dinu, la TV Dolce Sport. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
haideusicfr
haideusicfr  •  02 August 2017, 08:46

Il iei cu 10 si incerci sa-l dai cu 4.Bietul fotbalist!

anton40
anton40  •  02 August 2017, 02:51

E pur si muovo!

887888274661367
Pompiliu Bota  •  01 August 2017, 23:02

Dinule, ti-as zice ceva, dar maine e ziua ta: La multi ani !

Vezi toate comentariile (40)
Comentează