INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OFERTĂ

Cosmin Contra, tot mai aproape de plecarea de la Getafe » Cum şi-a justificat alegerea la ultima conferinţă de presă

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 decembrie 2014 22:04

Antrenorul lui Getafe, Cosmin Contra, a vorbit despre oferta venită de la Guangzhou R&F, pe care recunoaşte că nu a acceptat-o încă. 

"Chiar dacă cei din China au anunţat deja că aş fi semnat, adevărul e că eu încă sînt antrenorul lui Getafe. Dacă nu vor fi probleme, probabil vom face pasul. Această mutare va ajuta mult şi clubul.

Am stat mulţi ani la Getafe, m-am ataşat foarte mult de această echipă. Îmi va lipsi oraşul, îmi vor lipsi jucătorii. Dacă am acceptat oferta asta este pentru că, împreună cu jucătorii, am decis că aşa putem ajuta pe toată lumea.

Oferta e din partea unei echipe care joacă în Liga Campionilor Asiei. Nu este o echipă oarecare, ci una care vrea să cîştige campionatul. E o ofertă atractivă”, a declarat Contra la conferinţa de presă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
madskills
madskills  •  23 Decembrie 2014, 10:29
Postat de skrilla pe 22 Decembrie 2014, 11:13

Refuz sa cred ca cineva poate fii atat de penibil.Nici daca cumva, contractual, salarul este de 10 ori mai mare, tot nu este o scuza pentru o asemenea alegere josnica, penibila, de ultima speta, ahtiat dupa bani pur si simplu.

Ce ai ma? El saracu s-ar duce si gratis in China. Face orice sa salveze clubul Getafe. E un romantic incurabil, se sacrifica pentru binele clubului. Cum sa crezi ca-l intereseaza banii?:))) El e ca Plesan, tine cu Getafe de cand era mic. Asta pana ajunge in China, acolo o sa se declare fanul comunismului si o sa adore orezul mai ceva ca sarmalutele.

skrilla
skrilla  •  22 Decembrie 2014, 11:13

Refuz sa cred ca cineva poate fii atat de penibil.Nici daca cumva, contractual, salarul este de 10 ori mai mare, tot nu este o scuza pentru o asemenea alegere josnica, penibila, de ultima speta, ahtiat dupa bani pur si simplu.

marioa
marioa  •  22 Decembrie 2014, 09:02

Cand a plecat de la Petrolul ii explica lui Reghe ca nu pentru bani face asta ci pentru a antrena intr-un campionat puternic. Prefera sa fie codas la oras decat fruntas la tara. Acum face pasul spre cel mai important campionat din lume? Caci el cu gurita lui spuneaa ca nu il intereseaza banii ci posibilitatea sa antreneze intr-un campionat puternic si sa se bata cu echipe mari.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close