INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SELECŢIONER

Cosmin Olăroiu a povestit cum a fost păcălit de FRF şi n-a mai ajuns să conducă naţionala României

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 decembrie 2014 12:28

Cosmin Olăroiu a fost numit pe banca naţionalei Arabiei Saudite, deşi după plecarea lui Victor Piţurcă de la cîrma "tricolorilor" s-a zvonit că Oli va prelua selecţionata României.

Antrenorul în vîrstă de 45 de ani a povestit cum a ajuns selecţionerul saudiţilor şi spune de ce n-a mai ajuns la echipa naţională a ţării noastre.

"Saudiţii au venit aici, au discutat cu oficialii clubului, cu guvernatorul oraşului Dubai. Au obţinut acordul celor de la Al-Ahli ca eu să conduc naţionala lor în Cupa Asiei.

Chiar şi acum un oficial de la federaţia saudită e aici şi urmează să discutăm despre strategia noastră pentru Cupa Asiei.

FRF mi-a cerut să vorbesc cu cei de la Al-Ahli despre posibilitatea venirii mele la naţionala României. Apoi, nu mi-au mai dat nici un semn", a spus Olăroiu pentru Adevărul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
gabrita
gabrita  •  18 Decembrie 2014, 14:11

Bine ca n-a ajuns acest antrenor slab pt ca am fi intrat in era egalurilor. Cred ca toate meciurile s-ar fi terminat 0-0...

gabisp
gabisp  •  18 Decembrie 2014, 01:14

Hai, mai lasa-ne cu vrajeli din astea de doi bani ...Cu totii spuneti la fel ( si dumneata d-le Olaroiu, si Reghecamf si Dan Petrescu mai putin Gica Hagi-el chiar ar dori sa antreneze) ca Nationala nu se refuza, ca ati antrena-o pe bani putini, bal-bla-uri din astea. ADEVARUL este ca Nationala o refuzati DOAR PENTRU CA NU POATE SA VA SATISFACA PRETENTIILE SALARIALE sau altfel spus, O REFUZATI PENTRU CA SUNTETI PREA SCUMPI PENTRU EA !!!

steaua_nr_1
steaua_nr_1  •  17 Decembrie 2014, 18:11
Postat de quittaro pe 17 Decembrie 2014, 18:01

Ce faceeee, măăăă? Vorbești serios?? :)) Hai, că am râs cu poftă la postarea ta!! Pe ce planetă trăiești? Omule, fotbalul din țările arabe nu există, mai ales pentru cluburile din Europa! Odată ce te-ai dus în Golf, ești îngropat dpdv profesional în proporție de 95%! Pe cine dracu crezi că interesează un antrenor care a pregătit jucători la nivelul amatorilor din Europa??

Jucatorii aia amatori bat dinamo de le suna apa in cap. echipa voastra e sub amatori :))))))))))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează