INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Cosmin Olăroiu, la un pas să schimbe echipa » De ce este nemulțumit cel mai bine plătit tehnician român

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 09:17

Cosmin Olăroiu este foarte aproape să părăsească gruparea Shabab Al Ahli, după două sezoane în care a condus gruparea din Emiratele Arabe Unite. Tehnicianul de 48 de ani se află în ultimul an de contract și ar fi nemulțumit de relația cu oamenii din conducerea clubului.

În ciuda faptului că a primit o mărire salarială de aproximativ două milioane de euro în urmă cu doar câteva săptămâni, Cosmin Olăroiu este tot mai tentat să părăsească gruparea Shabab Al Ahli, informează ziare.com.

Se pare că o primă ruptură între Olăroiu și conducere a avut loc în vară, când Al Ahli Dubai a fuzionat cu Al Shabab si Dubai Club, iar tehnicianul român a trebuit să gestioneze sosirea unui număr mare de jucători, fapt ce i-a afectat serios programul de pregătire.

Mai mult decât atât, Olăroiu este nemulțumit că șefii clubului se implică tot mai mult la echipă, situație care devine tot mai greu de gestionat pentru tehnicianul român. 

Cosmin Olăroiu este gata să plece de la echipă în vară, când îi expiră actuala înțelegere cu Shabab Al Ahli , însă principala variantă luată în calcul este aceea de a rămâne în continuare în zona Golfului, unde a mai antrenat Al Hilal (Arabia Saudită), Al Sadd (Qatar) și Al Ain ( Emiratele Arabe Unite). 

14 trofeea cucerit Olăroiu cu 4 cluburi arabe: Al Hilal (Arabia Saudită), Al Sadd (Qatar), Al Ain și Al Ahli (Emirate)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  09 Noiembrie 2017, 10:12

Marire de 2 milioane? Da' cat are pe an fratioare? 14 trofee in zona golfului... Binisor. Arata bine, chit ca e in lumea araba. Pana la urma si UEFA apreciaza deplasarea fotbalului in toate cotloanele globului...

mosvasile
mosvasile  •  08 Noiembrie 2017, 14:36

E clar,e... pe craca! Pai cum sa nu-l dea *** afara,ca n-a mai castigat un meci, de nici nu mai stie de cand?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wisebit
wisebit  •  08 Noiembrie 2017, 12:42

Pentru cariera in ceea ce proveste realizari materiale Big Up Olaroiu! Ai produs ca n-au produs toti antrenorii romani la un loc in toata cariera cu exceptia lui Mircea Lucescu! Pentru faptul ca ai ramas intr-un campionat care nu are cu adevarat valoare nu am cum sa te felicit. Probabil ai fi putut mai mult la o echipa mai mare din Europa...in fotbalul cu adevarat mare. Dar ai ales sa ramai acolo. Pacat

Vezi toate comentariile (6)
Comentează