INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Costel Gâlcă știe cum să abordeze primul meci din campionat cu Espanyol: "Pariez pe atac"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2015 00:00

La 4 zile după 2-1 cu Levante în Cupa Regelui, Gâlcă debutează azi, tot acasă, în Primera, cu Las Palmas (19:15, Digi 2, Dolce 2).

"Vreau să cîștigăm oferind un fotbal ofensiv. Să avem posesie, să fim rapizi și agresivi, recuperînd multe mingi aproape de careul advers", a declarat ieri noul antrenor al lui Espanyol.

Care amenință și Barcelona, cu care va juca de trei ori în 11 zile, pe 2 ianuarie, în Primera, pe 6 și 13, în "optimile" Cupei Regelui: "O să le punem mari probleme, va fi o mare provocare pentru noi toți și sper ca jucătorii să fie satisfăcuți după meci".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează